15 Høye Betalende Online Jobber Hjemmefra Uten Investering I 2019

Hei, jeg vil søke om arbeid i skrivefeltet offline, vennligst snill snart ……. Kraften med å ha en liste er at du eier den; du trenger ikke å stole på sosiale medier eller en plattform noen andre eier. Disse er ikke for dyre, og vil potensielt gi deg mange besøkende. Avhengig av om du ønsker å samle inn ekstra inntekter raskt eller samle inn langsiktig inntekt, tilbyr hvert nettsted for å tjene penger unike fordeler tilpasset dine behov og interesser. Oversettelsesarbeid gjør deg absolutt ikke rik - men det kan være en stor tilleggsinntektsstrøm. Cambly og Open English betaler minst kr13 per time. Hvis du leter etter måter å tjene penger på nettet uten noen investeringer ved å gjøre online skrivejobber, vil denne artikkelen hjelpe deg å finne dem og vise seg å være veldig avslørende. Dette alternativet er kanskje ikke for alle, men det er mange legitime konkurranser du kan legge inn på nettet hvis du vet hvor du skal lete.

Dermed blir det viktig å være forsiktig med hvor du melder deg på.

Vanligvis kan lønnsnivået for en frilansskribent være fra kr200 til kr2019 per artikkel! Visste du at du kunne få betalt for å trene? En historie som hjelper en kunde å forestille seg å bruke et produkt, og en som ikke slutter før de trykker på “kjøp” -knappen. Ved å bruke denne plattformen kan du tjene penger på å sitte hjemme og det vil ikke være noen tidsbegrensning for jobben din og prosjektet. Du kan seriøst angre på det hvis du faktisk ignorerte det. Kort sagt, slutt å lete over alt etter en merkelig måte å tjene penger på, og bare komme i gang med noe.

Tilsvarende hjelper de med å beskytte påmeldingen og logge inn tilgang til et nettsted eller en applikasjon mot angrep fra Brute Force.

Michelle Phan og Ipsy er Hiring Work hjemmefra i California, New York, North Carolina og Texas

Jeg så nettstedet ditt og ønsker å jobbe offline. Det ser ut til at svindlere er interessert i å rive bort menneskene som vil "skrive hjemmefra. "Her er noen flere apper og nettsteder for å sjekke ut om du vil få betalt for å være sunn:

Hvor mye driftsstans vil du si at bilen din har hver uke mens du er på reise, på jobb, sover eller bare henger hjemme?

Jobb hjemmejobber - American Express betaler kr22 per time for reiseassistenter

Hvis du har budsjett, kan du vurdere å kjøre Facebook-annonser. Når alt dette er gjort, skal du være god til å gå! Hvordan lage mest mulig per time?

Du kan veilede lokalt, men det er også mulig å lære studenter og voksne på nettet. Bortsett fra disse 20 legitime kildene til jobb-fra-hjemme-typingjobber, kan du også sjekke ut mange muligheter på nettsteder som Fiverr, Clickworker, Amazons Mechanical Turk, Upwork og andre mikrojobb- og frilansebyråer. Store pengevinnende resultater. "På lengre sikt ønsker vi mer futures og opsjoner," sa TD Ameritrade-sjef Tim Hockey. Du kan imidlertid abonnere på CYBER EXPO Prime medlemskap gratis og få kontoen din aktiv innen 24 timer.

Andre testnettsteder inkluderer Innmelding, UTest, UserFeel, TryMyUI og Userlytics.

Takk Skal Du Ha

Ovennevnte nettsteder jeg har anbefalt, og ideene jeg har delt, er 100% sanne og ekte. Å bli lønnsom, det er flere måter å få gratis cryptocurrency, inkludert kraner. Poenget er at det er mange bilder som ikke kan gjenkjennes automatisk, og det er mennesker (kunder) som er klare til å betale for anerkjennelse av disse bildene. Det er mange forskjellige alternativer for å selge brukte bøker på nettet.

Som du kan se, kan CPA-markedsføring være veldig, veldig lukrativ hvis du kan føre mye trafikk til tilbudet ditt. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du kan tjene på Amazon Affiliate Marketing Program. Hva er det? Jeg liker ikke spammere. Hvis du kan tilby en nyhetsklippetjeneste, vil det spare tid og tjene deg raskt. Pro-spillere bruker dyre programvare for å analysere spillerstatistikk, så det er sannsynlig at de ikke vil tape for noen som manuelt analyserer statistikk eller går forbi. Normalt har noen av de elektroniske skrivejobbene ikke veldig viktig brukerhastighet.

Du deler lenker, og når noen klikker på den lenken, vil du få betalt. Nirajan khadka sa: CYBER EXPO Tilbyr engelsk, hindi, tamil og dokumenttypearbeid for studenter, husmor og pensjonert person. Hun har også gratis workshops nesten hver dag. Hvis det selges for mer enn kr20, vil du motta 70 prosent kreditt eller 60 prosent kontanter. Ikke bare vil du spare penger med disse kupongene, du vil også tjene omtrent 10 øre for hver kupong du innløser! Hvis du samtykker, får du tilsendt emballasjemateriell. Hvordan andre hva.

Hva Er En Skrivejobb Hjemmefra?

Det krever heller ingen store økonomiske investeringer. Se etter mange eksterne jobber å finne på dette nettstedet. For å oppsummere, anbefaler jeg at denne jobben er ekte, og det avhenger av nettstedet eller selskapet som tilbyr denne jobben. Folk som ønsker å øke inntekten og få friheten som frilansende tilbud søker på forskjellige deltidsskrivingsjobber. Dette vil hjelpe noen som søker etter ekte jobber fra Internett.

 • Faktisk er Googles toppbelønning 31.337 dollar - en full lønn for noen.
 • De fleste online veiledere i USA, Canada og Storbritannia kan forvente å bli betalt kr15 til kr22 per time av 51Talk/HAWO.
 • Belønningen for å finne en feil kan variere fra flere hundre til titusenvis av dollar.
 • Det er flere måter å tjene penger på.
 • Nå som du har lest dette, tror jeg at skrivefingrene dine har hvilt lenge nok - kom deg ut og finn deg en skrivejobb hjemme!
 • Gode ​​lyttere ønsket!

Jobb hjemme for et cruiseskip - hei, du kan til og med dra på cruise GRATIS!

Takket være fremskritt innen teknologi kan du veilede online og tjene penger hvor som helst. Det er en av de mest pålitelige for tusenvis av frilansere for hjemmebasert arbeid. Å selge i flere markeder gir deg maksimal eksponering av kunder. Det er mange frilansjobber som betaler veldig bra. Dette fordi kjennskap til produktet, programmet eller tjenesten er med på å skape tillit mellom tilknyttet og sluttbruker. Last ned nå og lær hvordan det gjøres, enkelt og greit.

Ingen utmattende jobbsøking. Hvis du liker å samhandle med mennesker fra forskjellige kulturer, kan du lære et fremmedspråk på nettet. En tommers margin fra toppen av siden er vanlig.

Dataregistrering, undersøkelser og korrekturlesing krever alle skriveferdigheter i forskjellige grader, og det fine er at du får betalt per oppgave. Du kan også tjene penger med henvisninger og undersøkelser på Qmee. Registrer deg for å lære mer lidenskapelige forfattere som ideen. Noen selskaper ansetter lukkede billedtekstere for å jobbe med live feeds. Timestrategi, vinnerforholdet er høyt. StubHub er den største markedsplassen for billetter til begivenheter. Klar til å starte din egen VA-virksomhet? Noen av kundene dine kan være selskaper eller bloggere som leter etter sitt unike tema.

Måter å Tjene Ekstra På

Vi har allerede sett mange onlinejobbjobber og datainnføringsjobber tilgjengelig på internett, men ettersom folk leter etter jobber med har ingen investeringer før de tjener inntekter. Online skrivejobber er de enkleste og komfortable måtene å tjene penger hjemmefra fra første dag. Vet du noe om digital animasjon? Nå kan du veilede online med videoøkter og til og med live chat. Begrensede porteføljealternativer. Enten du har brukt lærebøker eller naglende skjønnlitterære verk for å selge, folk elsker å lese.

Å skrive jobber en av de beste online dataregistreringsjobbene hjemmefra. Hvorfor ikke få betalt for det så lenge du tar bilder? En tilnærming innebærer å videresende gåtene til en gruppe menneskelige operatører som kan løse CAPTCHAer.

Relaterte Artikler - Hvordan Tjene Penger Online Ved å Skrive

Det er mange online skrivejobber tilgjengelig. Noen bryr seg ikke engang hvilken stasjon den er på, så lenge den gir hvit støy. For de som elsker å bygge nettsteder, men sliter med å dyrke dem, vil dette være et fantastisk alternativ. Når du skaffer deg flere kunder og bygger et rykte i samfunnet ditt for å levere fremragende resultater, kan inntektene raskt øke. Hold oversikt over høye ROI-områder i byen din. Gjeldende ubegrensede dataplaner smitter deg til slutt hvis du bruker data hele tiden. Så lenge du kjenner ditt felt inne og ute, hvorfor ikke lage et online kurs for å dele kunnskapen din?

For informasjon om hvordan du kommer i gang, kan du kontakte Transcript Certification Institute i dag. Før du registrerer deg en portaljobb for å skrive, må du ta deg tid til å forstå bruksbetingelsene for å unngå tvil når du begynner å skrive. Jeg er villig til å jobbe som skrivejobb og blogge. Kostnaden for å gruve en bitcoin i usa, når du har alle disse variablene for hånden, kan du sette dem inn i en Bitcoin-gruvekalkulator (som kan sees nedenfor) og få et estimat på hvor mange Bitcoins du vil tjene hver måned. Vi snakker grunnleggende videoer fra smarttelefonen din. Anta for eksempel at Alice lager et innlegg.

For å nå det største antallet potensielle arbeidsgivere, vil det beste alternativet være å bli medlem av Upwork, faktisk eller Remote.

Arrangementer

Ja, det er Census 2020-prosjektet. Mange tjener gode penger på å transkribere skrivejobber hjemmefra. Sjekk ut dette innlegget for å komme i gang. Du kan se hvordan jeg startet bloggen min og tjene penger på blogging. Bedre ennå, på toppen av ultra-konkurransedyktige renter, tilbyr nettbanker ofte store engangsbonuser til nye kunder. Vi hjelper deg ved å anbefale nye legitime og pålitelige online arbeidsjobbportaler som er tilgjengelige på din demografiske beliggenhet. Det beste med å tjene penger på CYBER EXPO-skriveprosjekt er: Selv om du ikke har internettforbindelse!

Vær oppmerksom på at noen av lenkene på denne siden er tilknyttet lenker. Hva om du kunne få betalt for det? FB Side Hustle Course vil vise deg hvordan du administrerer Facebook-annonser for lokale virksomheter, trinn for trinn. Bare bli med på et nettsted for mikrojobber og begynn å sjekke mikrojobbene som tilbys. Hvis du har erfaring med juridiske eller medisinske utskrifter, kan du tjene enda mer.

Her har jeg fått en liste over de beste tipsene for markedsføring av tilknyttede selskaper som er best, ekte, bekreftet og er verdt å prøve. Men jo mer krefter og tid du har brukt, desto større sjanser til å tjene en anstendig mengde penger. Papir lommebøker, dette er en flott og veldig enkel måte å tjene digital valuta gratis. Ellers, noen nettsteder som frilanser, vil opparbeidelse betale frilanseren via PayPal, og den blir automatisk overført til din lokale bankkonto. Ideene i denne delen handler om raske måter å tjene penger på nettet (og enda bedre, du kan prøve dem gratis).

 • Redd for å si hvordan jeg takker.
 • Men for å gjøre det, må du ha litt skriveferdigheter.
 • Nøyaktige prosentandeler for tierkommisjoner kan du finne når du logger deg på programmet panel for inspedium.
 • Fullfør profilen din og søk etter jobbene.
 • Du får sende inn oppføringer når du vil fordi du kommer på jobb når du vil.
 • Du kan bli ansatt for nyhetsoppskrifter, pressemeldinger og for å utvikle historier i sanntid.
 • Fiverr er et bra sted å starte.

Mer om Inspedium-tilknyttet program

Hvis du har gode skriveferdigheter på hindi, har du større mulighet til å tjene penger online uten investering ved å skrive hindi-sider. Dette hjelper oss å vite nøyaktig hvilket tilknyttet selskap vi skal betale når et salg er gjennomført. Som Getaround-deltaker får du også tilgang til premium parkering og en kr50 månedlig leie kreditt i tillegg til pengene du tjener til å leie ut et kjøretøy. Tjener jeg penger når noen jeg henviser registrerer meg som et Inspedium-tilknyttet selskap? Studier har gjentatte ganger vist at gode varebeskrivelser øker den endelige salgsprisen. Du kan bla gjennom søkemotorer som du kan bruke feeds også. Her er en titt på noen av de mange måtene å tjene penger på nettet med berøringsskriving ferdigheter: Er du aktiv på sosiale medier og ønsker å legge ut på vegne av andre virksomheter?

Grafiske designere kan annonsere sine tjenester for en rekke spillejobber fra kr5 per oppgave. Det er ingen stillinger akkurat nå, men hvis du er heldig og består skriveprøven, vil du få opplæring før du utfører datainnføringsoppgavene. Bare utnytt disse verktøyene for å evaluere ytelsen din. Hvis du er lærertype, kan du også glede deg over å lage et online kurs (pluss at dette kan være langt mer lønnsomt). Vi er i ferd med å utforske de nyeste online hjemmebaserte datatypene jobben hjemmebaserte data como ganhar dinheiro no gta 5 Inngangsplass og åpninger i Filippinene for ferskere og erfarne på tvers av toppbedrifter. Liste over nettadresse forkortende nettsteder som betaler:

Du kan logge deg inn her og få din gratis konto innen 1 minutt. Dette er et flott nettsted for å finne teksting og transkribere arbeid. Jeg foreslår følgende når du søker på jobber på Upwork: Sørg for å gjøre pro-versjonen verdt prisen! Onlinewritingjobs. Utnytte blitz-priser og ellers høye volum ordretider. Her kan du finne mer om gratis online betalte undersøkelsesjobber. Se etter de beste mulighetene som er tilgjengelige på de aktuelle nettstedene ovenfor.

Selg Brukte Bøker

Frilansskriving innebærer å skrive artikler for bedrifter, forfattere, online publikasjoner og til og med bloggere. Det du gjør er å laste opp filen til et av disse nettstedene, og deretter dele nedlastingslenken på din egen webside eller med dine sosiale mediefølgere. Healthcare er et stort stykke av den amerikanske økonomien. Så, CYBER EXPO Presentere Ultimate Online skrivejobber som gir kjøtt på alle dine drømmer om internettjobb. 50 for hver 1000 løste…. TDEC er et selskap som leier inn nøkkelpersoner for hjemmeoppføringer.

Hvis du blir populær og bygger opp et stort påfølgende, kan du drepe hver gang du går live! Du kan ikke begynne å jobbe direkte, men du må først fullføre profilen ved å legge til disse ferdighetene: Noen nettsteder utgjør som legitim dataregistrering. Liker du å skrive? Hvis du ikke inkluderer disse retningslinjene i toneleiet ditt, blir du automatisk kastet. For enhver online veiledningsjobb, må du ha et støydempende hodesett som disse. Ber deg om å gi meg en skrivejobb. Du kan tjene mye penger som forfatter, jeg vet det fordi jeg har intervjuet Holly Johnson som tjener OVER kr200 000 per år som frilansskribent.

Det vil ikke ha noe å si om du er en nybegynner i å skrive fordi dette nettstedet godtar folk som deg. Bare møt opp og lær. Med en million dollar i forsikringsdekning er eiendommen din i gode hender. Hvis du ønsker å søke her og bli akseptert, kan du motta inntil kr3. Du må administrere varelager, papirer og frakt av solgte varer. I motsetning til de mange svindlene med bilinnpakning der ute, krever ingen av de to selskapene jeg oppførte en forhåndsbetaling.

LØnn/payroll

Ikke bekymre deg - du trenger ikke betale for å bli involvert i dette programmet. Selv om dette teknisk sett er en måte å tjene penger på nettet, er de ikke pålitelige eller bærekraftige. Jeg vil foreslå dere at hvis du er dyktig med å skrive, kan du søke om minst 4-5 online-jobber for å tjene litt anstendige penger. Følgende er legitime online jobber selskaper hvor du kan få skrivejobb. Det er en fantastisk måte å tjene penger på hvis du skriver raskt og virkelig vil gi dem et skudd.

Velkommen til et nytt innlegg på skrivebloggen vår. Selv om de fleste mystery shopping jobber krever at du faktisk besøker fysiske butikker, er det noen få online mystery shopping jobber som stort sett er telefonbaserte. Som investor tar du bankens plass i ligningen og samler rentebetalinger på prosessen. De fleste online virksomheter henvender seg til de velprøvde og sanne metodene for å skaffe designtalent ved å ansette designere fra plattformer som følgende: Hvis du ikke har noe imot å ta risiko, kan det å investere i cryptocurrencies ende opp med å bli en av de smarteste risikoene du har tatt.

Hvordan registrerer jeg meg for å bli et Inspedium-tilknyttet selskap? Alt du trenger er å skrive informative ting for å tjene penger på hvert forum innlegg. Upwork har mange PR-jobber tilgjengelig til enhver tid. Å bytte ut gavekortet ditt kan gjøre kortet ditt mer verdifullt enn å bare selge det. Jeg leter etter en jobb som jeg kan gjøre hjemme og fortsatt dra på ferie med familien.

Åpne Barnehage

Jeg tror jeg lyktes med dette forsøket. Lønnsområdene varierer avhengig av hvilke typer jobber du jobber med. Hvis du likte dette innholdet, husk å abonnere på vår adresseliste for mer informasjon som dette. Dette er slik det fungerer. Få betalt for å dele tankene dine, med en enkel app kan du bli en Uber- eller Lyft-sjåfør for å taxere folk rundt i nabolaget ditt. Jeg har sendt deg X antall unike besøkende. Så naturlig nok kan du tjene mye penger som Amazon-selger. Du kan få betalt mellom kr40 og kr50 per time hvis du godtar det.

Sjekk ut min oppdaterte liste over datainnføringsjobber du kan gjøre hjemmefra. Beste forex meglere, alle disse utviklede landene har allerede fullt konvertible kapitalregnskap. Du kan tjene 12 dollar. Hvis du er klar eller tenker å tjene penger på nettet ved å skrive inn jobb uten investering, bør detaljene ovenfor være veldig nyttige for deg. Utover det er det alltid en god idé å ha tilgang til så mange programmer som mulig, slik at du kan godta et bredt utvalg av jobber - sørg for at du er kjent med og har tilgang til G Suite av programmer (Google Docs, Sheets) og Microsoft Office (Microsoft Word, Excel). Det kan bare være en kort forsinkelse i lufttiden, noe som krever at du er rask og nøyaktig med billedtekstene dine.

Noen medisinske transkripsjoner er også bedt om å gjennomgå og korrekturlese medisinske dokumenter. 2-Du kan tjene opptil kr35 per 1000 CAPTCHA-løsning. Oversettelser er også veldig bra for raske maskinskrivere. Imidlertid er det også hvordan mange mennesker omgjort flere tusen dollar til flere millioner på bare noen få år. Finn noen mulige spørsmål og svar, og øv dem så mye som mulig. Det er flere selskaper som betaler deg for å pakke bilen din i en annonse.

 • Konkurransen er hard, så dette vil være mer ideelt for mennesker med erfaring.
 • Transkripsjonsjobber ligner datainnføringsjobber, bortsett fra at maskinskrivere konverterer lyd eller video til et tekstbasert dokument.

Beste arbeid hjemmearbeid - Få betalt for å teste søkemotorer

Det første kvartalet med velgere tjener alltid. Transkriberere må også ha et eksisterende headset, fotpedal og transkripsjonsprogramvare. Gjør dette til ditt mål og hold fokus. For å tjene mye penger med undersøkelser, må du være med på mange undersøkelsessider. Hvis du tror at dette er verdt tiden, kan du bli medlem av Humanatic her. Men det er veldig viktig å ha god rangering for å få en jobb i frilanser. Vel, jeg antar at det konkluderer verdens mest omfattende liste over måter å tjene penger på nettet. Hvis du ikke når din målvekt, blir de månedlige bidragene dine brukt til å støtte HealthyWage og betale fremtidige vinnere.

CAPTCHA, Forum Posting, Undersøkelser og andre småtidsjobber

Dette er kanskje ikke den mest spennende jobben, men det er en av de raskeste og enkleste måtene å tjene penger på nettet. Mer sannsynlig enn ikke, det er fra tilknyttet markedsføring. Hvis du vet hvordan du designer nettsteder, kan du annonsere tjenestene dine som webdesigner. Alle jobbene som tilbys gjennom disse nettstedene inkluderer online/offline jobber, dataregistreringsjobber, penger gjennom blogging, blogging av arrangementer, penger fra frilansing, PTC-penger, nettstedsmarkedsføring, webutvikler etc. Medisinsk transkripsjon, som inkluderer å lytte til opptak som leger, sykepleiere, helsepersonell og andre medisinske fagpersoner har gjort, og deretter skrive dem inn i et dokument.

Upwork er et bra sted å tilby tjenestene dine. Hvis du er interessert, tilbyr Shopify ofte gratis workshops for å lære deg det grunnleggende og hvordan du kommer i gang. Hva du skal se etter i online investeringskurs, til slutt vil du også få en-til-en mentorøkt på en time hver. Du vil få utbetalt opptil kr2-5 for hver 1000 captcha-løsning.

Trenger Du Erfaring Med å Skrive?

Du vil også være ansvarlig for å sende trafikk til nettstedet ditt - i motsetning til for eksempel Amazon, for eksempel vil kjøpere ikke finne produktene dine med mindre du markedsfører nettstedet ditt. 7 cent per oppgitt stykke, men selskapet krever at du opprettholder 98% nøyaktighet og vurderer andres arbeid. Jeg hadde brukt mye tid på å formulere strukturen til dette innlegget, utover dets konsepter. Du må svare på noen spørsmål om deg selv (høyde, vekt, midje størrelse osv.) Noe av det gode med Qmee er at du ikke trenger å ha et visst inntjeningsbeløp før du kan utbetale.

Årsaken er enkel: De er et flott sted å starte og har et stort utvalg av frilansjobber å velge mellom for alle ferdighetsnivåer. Vanligvis aksepterer disse selskapene medlemmer med de nødvendige skriveferdighetene for å fullføre et forberedt skriveprosjekt eller oppgave innen en spesifikk tid. Automatisert forex trading system, men ofte kommer folk til markedet som ikke vet noe om handel. Tenk på å bruke dem som måter å skaffe ekstra sidepenger inn fra komforten på hjemmet eller kontoret, mens du bruker resten av tiden din på andre aktiviteter som vil tjene mer. Hvilket utstyr trenger jeg? Du vil bli bedt om å skrive eller omskrive salgsbrev, reklameannonser eller nyhetsbrev for å hjelpe bedrifter med å tiltrekke seg kunder. Det betyr at de må sende inn en CV med hver jobbsøknad.

Etter at du har lagt inn budet, vil du bli informert via e-post hvis du blir ansatt. Du får betalt i Bitcoin Cash når folk stemmer eller kommenterer innleggene dine, tipser deg eller kjøper innholdet ditt. Trenger du hjelp til å kjøpe hosting, domene og legge til reklame på nettstedet - 1 6 dager igjen. Men vi har en jobbmulighet for de NRI som har bankkonto i India. En liten sunn fornuft vil redde deg fra å bli svindlet. Her kan du finne deltids- og heltidsjobb i et bredt spekter av kategorier. Dette nettstedet er et av de beste stedene å tjene penger på å skrive online.

Bli En Frilans Korrekturleser

Enten du ønsker å få en heltidsinntekt som jobber hjemmefra eller bare ønsker å finne et godt sidevas, er jeg sikker på at du vil ha mange ideer til slutt. Du blir ikke rik, men daglig vedlikehold med appene vil gi deg kr20- kr50 per måned - en rimelig pris for at de kan spore noe som spores av Apple eller Google på daglig basis uansett. De fleste nettsteder vil ikke vurdere din tonehøyde hvis du forvenner deg for langt fra retningslinjene. Hva er fordelene ved å jobbe med Online Typing Jobs? Hvis ikke, vil du være en av de mange som bare tjener kr100 til kr200 i måneden for alt ditt hardt arbeid!

Det er mange selskaper som betaler deg for å bruke søkemotoren deres! Legitime arbeid hjemmearbeid som betaler kr15 per time eller mer er ikke så lett å finne. Det som startet som et sidestyre på nettet, ble til en fullverdig virksomhetsinnsats. Ta deg tid til å sjekke ut forskjellige nettsteder eller selskaper og finne ut hvordan de betaler deg. Jeg rekker opp Ebates-kontoen min i løpet av julen fordi jeg handler mye på nettet. 50/- INR Maks oppgave per måned: