53 Nettsteder Hvor Du Kan Få Betalt For å Skrive I 2019 (selv Om ....)

Noen må skrive alt - og sannheten er at folk flest og bedrifter ikke vet hvordan de skal gjøre det. Design, seks måneder etter at Tim Sloan ble tvunget ut som administrerende direktør i Wells Fargo, forblir den fjerde største amerikanske banken av eiendeler uten erstatning - noe som fører til at investorer konkluderer med at den midlertidige sjefen, tidligere generaladvokat Allen Parker, i økende grad vil få rollen permanent. Eksempler, for å bruke en bestemt arbeidermine med brukernavnet ditt, en understreking, deretter et arbeidernavn, e. Den har blitt publisert kontinuerlig siden 1997. Da kom alle til meg.

Jeg har aldri trodd at dette var en legitim måte å tjene penger raskt, men det er - det er bare en usannsynlig måte.

Fraværet av en streng fancy bokstaver etter navnet ditt (du vet, en grad) og din mangel på erfaring spiller ingen rolle om du kan vise den rette klienten du kan skrive! Ingen har noen gang svart. Flere kommentarer til artikkelen reflekterte et behov for meg å forklare nærmere hva jeg har gjort for å "knekke koden" for å tjene penger på å skrive. Dagshandel definert, det er massevis av penger, ikke sant? Det er så mange flere måter å tjene penger på å skrive nå enn da jeg begynte i 1993.

Disse plattformene vil lære deg hvordan du skriver og jobber for klienter. En av de største klagene mange bloggere eller eiere av websider har, er at mange ganger artiklene de betaler for ikke blir rangert, derfor føler de at de kastet bort penger på å betale for artiklene. Dutrope's Digest tilbyr for eksempel skjønnlitterære forfattere en hendig utgiver-søkemotor som viser hvem som betaler for hva og hvor mye; skriving. Du har kanskje allerede de fleste elementene som trengs hjemme. Dette er en av de mest populære måtene å få betalt for å jobbe som frilansskribent. Amazon er det beste stedet å tilknytte fysiske produkter som varer, samleobjekter, møbler eller elektronikk. Vil du vite de siste forexnyttene og meglertilbudene? Demokontoer for aksjehandel, for eksempel, vil gi deg praksis i å reagere på ustabile markeder og utnytte kurssvingninger. God skriving, men ingen kvalifikasjoner er nødvendig. Når jeg sier raskt, mener jeg ikke det øyeblikkelig.

Essays

Jeg brukte verken voldelige språk eller metoder av lav kvalitet... Og alle klientene var ganske glade. Hvis du liker arbeidet mitt og har noen betalte prosjekter for meg nede, kan det være kjempebra selvfølgelig, men jeg vil være glad bare for muligheten til å knytte nettverk og få litt råd. Som navnet antyder er dette et ølrelatert nettsted, og derfor leter de naturlig nok etter innhold relatert til bransjen. Hennes ærlighet er beundringsverdig. Du trenger bare en plan, og du må holde deg til den. Hvilket nivå forventes: En full tutorial vil tjene deg kr200 mens kortere guider kan tjene deg rundt kr100.

For øyeblikket betaler ThemeForest 100 for hver innsending du gjør. De røper ikke lønnssatsene, men jeg har sett rapporter på kr200 for en relativt enkel kommentar [MERK: Rakett eller Scrivener ville være åpenbare valg. 000 per prosjekt. De fleste ganger er det ikke at disse kjente menneskene ikke er flinke til å skrive; mange av dem finner ikke tiden! For korte innleveringer får du kr150 til kr400. Jeg forstår at denne kan komme som en overraskelse.

Dårlig skrevet tekst er en av de enkleste måtene for publikum å miste interessen for artiklene dine. De søker etter forfattere forskjellige steder. De publiserer ikke prisene sine, så forvent å gjøre noen forhandlinger, men de er kjent for å betale opptil kr300 for artikellengde artikler. 10x-versjonen av bok royalties. OK, nå som DET er ute av veien, her er moren til alle lister over nettsteder som vil betale deg å skrive for dem: Forfattere av høy kvalitet som kan skrive minst 10-15 artikler per uke. Tross alt, hva er livet uten venner?

For det andre, etter at en bok er utgitt, uten en klar forståelse av hvor du skal markedsføre og annonsere en bok, vil mye tid og penger bli kastet bort.

Luke Rowley

Ikke fokuser på å spille systemet; fokusere på å skrive bedre. De krever ingen gebyrer, noe som er veldig fint. Sørg for at du er tydelig i profilen din at du er frilanser for utleie. De ser etter artikler om hvordan man kan tjene penger ved å skrive.

Sjekk denne podcasten fra Marla som forteller historien om hvordan hun tjente 10 000 dollar til å skrive Erotica. Du trenger en slags regnskapssystem for å holde oversikt over penger inn, penger ut. Når det gjelder bloggskriving, kan du lade hvor som helst mellom. Faktisk får ProBlogger 100+ søkere på bare noen få dager.

  • Noen ganger trenger du faktisk ikke skrive så mye i det hele tatt for å ha en blogg.
  • Det er også en gratis omslagskaper på plattformen.
  • Jeg håper dette innlegget var nyttig for deg når du viser en retning hvor du kan begynne fra.
  • Denne handler om å lage ting av leire.
  • GRATULERER!
  • De forteller seerne hva showet handlet om, deler ressurser som er nevnt i episoden, og gir detaljer om showet og vert.

Selvpubliser Boken Din

De har også et jobbtavle som har lagt til nye oppføringer regelmessig. Det kan være en skummel ting å få skrivingen din der ute for andre mennesker å se. Det er en skikkelig spillejobb. Og ja, begynnende forfattere er velkomne!

Slik finner du jobber online og ekstern skriving: For å tjene penger på å skrive på nettet, må du først finne en nisje og en stemme, få arbeidet der ute, søke på mange jobber og jobbe hardt. DU GJØR DET FOR DEG SELV!

Du kan registrere deg for BKA Content her. Strape, tjen 10 dollar i XLM Stellar Lumens ved å lære om XLM! Først må du mestre kunsten å tonehøyde ved å gjøre e-postene dine profesjonelle og inkludere riktig informasjon (se innlegget mitt for en mal). Nå om dagen holder jeg det enkelt.

Kom Deg Dit Og Begynn å Tonehøyde

Du trenger ikke å kaste bort fire år som jeg gjorde. Så de vil sørge for at du skriver noe som er annerledes og unikt fra innleggene de allerede har publisert. Denne metoden tar ofte mest finesse for å komme riktig. Jeg tyr til å selge de fleste av varene mine, inkludert smarttelefonen min som var en måned gammel. Det er også en god idé å innføre regler for å låne ut den ellers løsne-gåse dagstrukturen din - som å bestemme deg for at du bare skal skrive på skrivebordet i motsetning til for eksempel sofaen din, eller få deg til å ta på deg ekte bukser i løpet av varigheten arbeidsdag. Før du begynner å registrere deg, holder jeg en liste over online skrivemuligheter som jeg vurderer.

Her er et par favoritter: Jeg har allerede listet over 51 freelance-skriverjobber (pluss 25 freelance-skriftstips) for noen dager tilbake. For eksempel skrev jeg om frilansskriving mens jeg fortsatt var grønn på det området. Inspiser artiklene som gjør det spesielt bra. Du får betalt mellom kr150 og kr700 for hvert bidrag. De betaler 100 per innlegg for en ide som de samtykker i å publisere. Det vil interessere deg å vite at jeg ikke hadde noen tidligere erfaring med artikkelskrift.

Og det er ikke tilfeldig at de mest kjente suksessene med selvutgivelse alle er skjønnlitterære titler. Når vi snakker om overbevisende annonsekopi, er det sannsynligvis den mest markedsførbare og lukrative frilans skriveferdigheten der ute. Her er de beste online meglere for laveste gebyrer:. Og ha et flott omslag. Hvis du vil få foten inn døra og begynne å tjene litt ekstra penger her, er 14 måter å få betalt for å skrive.

De betaler per ord:

Få Betalt For å Skrive Artikler For Blogger, Magasiner Og Tidsskrifter

Har du blitt koblet på nettet? Tal opp i kommentarene nedenfor. Innleveringsretningslinjene deres har en svart hull-redaksjonell e-postadresse, så du vil gjøre litt graving for å finne den rette personen til å slå opp.

Familie Og Foreldre

Du kan tjene kr0. De fleste gjenopptar og følgebrev betaler i området 20-200 dollar. Uansett, les den hvis du vil vite hvordan jeg gjorde det. Nå er året for å virkelig sette deg ned og lage en plan for din sidevastrike. Vil du selge hatter? Det tar å gjøre det som forfatter, og du vet hvorfor det fortsatt er relevant å skrive på nettet. Jo flere jobber du gjør på disse nettstedene, desto mer vokser omdømmet ditt, noe som vil resultere i bedre betalte jobber. Skriv naken er litt annerledes enn de andre, så du må sjekke det før du setter opp ideene dine.

De så et behov og ga en løsning - og det var en formidabel! Andre bloggere som Create and Go har to blogger - helsebloggen deres og undervisningsbloggen. Ingen av de ovennevnte nettstedene er for nybegynnere - det vil si for de som aldri har skrevet et blogginnlegg før. Ta dog hjertet. I denne artikkelen viser jeg 30 unike nettsteder og blogger som betaler folk for å skrive for dem. Sosiale medier spiller også en rolle i å tiltrekke seg trafikk, men det er vanligvis ganske langt bak organisk søk ​​og markedsføring via e-post.

Gal Hest

Mange anerkjente essayskrivingstjenester tilbyr belønninger og bonuser for de beste essayskribentene. For det første, forplikte deg til et helt år. Indeni betaler kr50 - kr200 for innlegg som dekker Check Point-brannmurer, F5-lastbalansører eller Palo Alto Networks-brannmurer. Folk vil gjerne se de tidligere verkene dine for å vurdere hvor godt (eller dårlig) du skriver. Kan du slå opp en potensiell klient hver morgen? DailyWorth betaler kr150 for artikler om kvinner og penger. Jeg har en Facebook-gruppe for mammabloggere som jeg bruker for å dele min kompetanse innen blogging og digital markedsføring. Så sørg for at du gjør det på riktig måte, eller at du ikke engang får svar for tonehøyden/applikasjonen din.

Jeg ønsket å jobbe deltid og tjene penger på å skrive på nettet, selv om jeg fremdeles var student. For artikler med funksjonslengde øker hastigheten til omtrent kr100. Så tydelig som det høres ut, leter og publiserer Babble lignende innhold. Ja siden desember 2019 har jeg tjent penger på å skrive artikler, du kan se å tjene bevis i kursvideoer. En sekundær fordel med å eie og skrive for ditt eget nettsted er at du kan gi virkelig nyttig informasjon til et publikum om et tema du føler lidenskapelig om.

Saveur starter på kr150 for “fantastiske historier om mat og reise. Forsikre deg om at du enten har et nytt tema eller en ny måte å utforske et problem de har behandlet før. ”Det jeg mener med det, er… Hvis du vil tjene penger på å skrive, er det ingenting som hindrer deg!

Personer som er dyktige på tjenestene de oppgir på nettstedet.

Kreative Måter å Tjene Penger Raskt På

Det er sannsynligvis enklest å selge til din egen på en egen blogg eller sosiale medier. Du kan registrere deg for Content Writers her. Hvordan bli rik: sett inn arbeidet, og det er langt bedre enn en lodd. Ally invest, hva er aksjemarkedet? Men jeg har lært at et gjennomsnittlig kutt fra tradisjonelt publiserte bøker bare er omtrent 10% - 15%. Hvordan tjener du ekstra penger hjemmefra som alle kan gjøre, uansett om du har vitnemål eller høyskoleutdanning? Jeg har et gratis freelance-skriftkurs du kan bruke til dette formålet. Men vær forsiktig.

Utenfor college, landet jeg en jobb med å skrive en-side selgerark for et markedsføringsselskap for kr50 hver. Dette er den første og populære metoden for å få betalt som frilansskribent. Du kan registrere deg for Innholdstoll her.

Oppsøk Utdanning Eller Trening

Ikke start SEO. Hurtigkoblinger, (Hvis du vil lære mer, kan du lese Life After konkurs.). Å skrive for et magasin kan nettet deg hvor som helst for kr0. De gjør det veldig enkelt å tone innholdet ditt ved hjelp av sitt elektroniske skjema. Å tjene penger på blogging er nøyaktig det samme. Sørg for å gjøre dine plasser tilpasset for hver enkelt bedrift eller blogg. Du kan jobbe på et eller to papirer hver eneste dag.

Instruktør tjener du penger på å skrive artikler? Det er en bonus som løper i designdelen også fra tid til annen. Og hun ansatte meg for å skrive noen ghostwriting og byline-innlegg. Heldigvis, hvis du prøver å gå tilbake til skolen, trenger du ikke å gå i stykker for å gjøre det. Tenk utenom de grunnleggende elementene og vurder å legge LinkedIn-profiler til repertoaret ditt.

Det passer best for forfattere som er godt reiste. Jeg er sikker på at du vil kunne publisere og selge den. Du må lese retningslinjene for pitching nøye før du velger et emne, men nettstedet er rettet mot å hjelpe frilansforfattere på forskjellige måter. Den er så allsidig! Det inkluderer grammatikk, stavemåte, tone, struktur og formatering. Å skrive er en nær slektning til lesing. Å gi ut en bok og deretter gjøre mye research om hvor den kan selge, men uten kunnskap om hvilke bøker du konkurrerer mot, er det ikke en god forretningsskikk. Betalingen for artikkelen din vil bli gjort ved publisering.

Virksomhet/penger

Hva gjør du da? Det er ikke den eneste måten, og det er andre plattformer og plugins du kan prøve. Dette er absolutt den enkleste måten å begynne å tjene penger raskt. Det er helt normalt å være redd for å ta disse første skritt. Gå til registreringssiden, og klikk deretter på Registrer deg nå-knappen og fyll ut skjemaet. Selvfølgelig er den beste lanseringsplaten for å få folk til den publiserte boken din allerede å ha et publikum.

Det er mange muligheter på nettet for seriøse bloggere å finne å skrive avtaler som lønner seg ganske bra. Du kan registrere deg på Textmaster her. Artikkelen din kan være korte (100 ord,) eller lange (2019 til 4000 ord) historier. Så vær først eller vær smartere. Hva om jeg endrer stilen min for å gjøre den mer attraktiv og alle liker den - bortsett fra meg? For eksempel bor jeg og jobber i Ghana, Vest-Afrika, men jeg kan ikke bruke PayPal fordi de ikke tillater det. Hvis du er forfatter og forfatter, er de aller første produktene du bør begynne å selge på bloggen, bøkene og e-bøkene dine.

Diskusjon

Noen av dem er sterkt påvirket av personlige synspunkter, så det kan være lurt å velge respondentene nøye. Denne siden inneholder noen av de beste rådene mine om hvordan jeg kan tjene penger på å skrive. Denne siden ser etter unikt og inspirerende innhold om markedsføring, lønnsom virksomhet, suksesshistorier, uvanlige skriveideer for å tjene penger osv. Å ha en e-postsignatur er en flott måte å jogge minnet til potensielle kunder. Vi inkluderer markeder der frilansforfattere i nettverket rapporterer at de betaler mer enn kr50 for å gi deg et bredt utvalg av betalende markeder som mulig.

Bli kjent med folk, bli kjent med hva de trenger, og du vil dra nytte av ditt sosiale nettverk ved å være den første til å høre når jobber blir postet eller oppsøkt.

Men så vil du spille inn lyd, redigere video og være oppmerksom på lovene om rettferdig bruk. Markedsføring og annonsekopi må gjøre at folk vil ha produktet ditt, og at filialer også vil markedsføre det. Helse- og fitnessblogger er like populære som slutten av verden-zombie-apokalypseblogger. Sist jeg sjekket, har jeg fem aktive blogger som jeg enten skriver for eller administrerer.

Når artikkelen er sendt inn, vil kjøperen ha tre dager på seg til å gjennomgå den og bestemme seg for å godta den eller ikke.

Du må være villig til å ta jobber med å skrive annonser eller prøve å lese John Grishams siste roman. Jeg fant ut at et av favorittnettstedene mine betaler kr200 per artikkel på denne måten. Selv om han nylig har byttet oppmerksomhet til en vanlig podcast om egenpublisering, har hans gamle nettsted fremdeles mange nyttige opplysninger. De oppfordrer til personlige historier i forhold til foreldreskap, ekteskap, forhold og dating. Selg datamaskinens ferdigheter på internett, netflix refererer til personer i denne rollen som "taggere". Husk at infoprodukter ikke bare krever god skriving, men god markedsføring. Jeg er en ung forfatter som ønsker å utnytte kunnskapen min best mulig.

Jeg vil ikke at det skal skje med deg.

Blogger Som Vil Betale For Tips Og Historier

Her utgjør målmarkedet hovedsakelig tenåringer og unge voksne. De betaler også kr50 for poesi, noe som ser ut til å være en sjeldenhet i disse dager. Du må heve det et par ganger. 6 millioner fornøyde besøkende. Fra det du navngir gruppen din til hvilke daglige innlegg du oppretter, din gruppe må være autentisk og ønske å lære av deg. Jeg fikk tilknyttet markedsføring, blogging og alt det jeg nettopp beskrev gjennom et treningsnettsted.

Når du lager fantastiske nettsteder, driver trafikk, sosiale medier eller tjener penger på nettet, vil vi gjerne at du skriver for oss. Og sannsynligvis vafler. Hvorfor ikke nå ut til bestemte gründere som du følger, akkurat som kaldt pitching? Som andre digitale valutaer kan Steem Dollars omsettes for penger som USD. De betaler kr100 per artikkel. For korte artikler som spenner fra 750 ord og oppover, er utbetalingen kr125.

Jeg investerte massevis av krefter, tid og penger på å bli en eliteskribent.

Skriv En Læreplan

Her er den type innhold de ser etter: Reglene for å sende inn et innlegg her er ganske enkle. Som forfatter er vi kreative, ikke sant? Og hvis skrivingen din rokker, er himmelen grensen - du kan få betalt for å skrive om hva som helst, innen grunn!

Utvalgt Ressurs

De fleste forfattere lurer på hvordan det er mulig å få betalt som frilansskribent fordi transaksjonen skjer online. Du setter opp en profil, bestemmer deg for nivåer og belønninger for donasjonsnivå (selv om de bare er takken din), og har mer tid til arbeidet ditt. Jeg ble bare modig nok til å begynne å sende inn ideer etter mye oppmuntring fra min gode venn (og andre TWL-skribent!) Du kan enkelt gi henne en ide til vurdering mot neste år om frilansskriving/tjene penger på å skrive.

De betaler 50 dollar for en artikkel og leter etter innhold rettet mot kvinner om en lang rekke emner, inkludert ekteskap og dating, shopping, mote, personlig økonomi, sosiale medier og mer. Jeg er veldig lidenskapelig opptatt av å reise og elsker å dele kunnskapen min med andre. Hvis du er i HR-virksomheten, kan du tjene kr200 per artikkel her. Er det ikke fantastisk? Etter at du opprettet nettstedet ditt, kan du velge et WordPress-tema og opprette sider på nettstedet ditt. Dette er et nettsted som fokuserer på kompliserte reiseruter, langtidsreiser og verden rundt - det er best egnet for forfattere som har gjort noe av det og er interessert i å hjelpe andre til å gjøre det samme. Du kan deretter legge til en om meg-siden, en tjenesteside, og også huske å liste opp kontaktinformasjon.

Hun betaler 75 for korte innlegg og 150 for lange dybdeinnlegg. Jeg skurret mine favorittjobbtavler daglig og søkte på så mange skrivejobber jeg kunne. Uansett betaling kan du ofte ikke bruke innholdet du skriver til å bygge porteføljen din. Og hvis du kan skrive om dette håndverket, kan du tjene ¢ 10 per ord. De er verdt å se på hvis du vil tjene penger som en nettforfatter. De betaler kr50 for fire veldig korte morsomme historier. Et to-månedlig magasin for trebåteiere, byggherrer og designere. Del dem med oss ​​nedenfor!