Få Betalt For å Høre På Musikk På Nettet: 3 Nettsteder Med Sporvurderingsjobber

Kos deg med videoen og la meg få vite hva du synes i kommentarfeltet nedenfor! De passer spesielt til usignerte sangere, og tilbakemeldingene dine er nødvendige for å forhåpentligvis gi retning om hva deres beste sang er for A & R-muligheter og radioplassering. Du kan tjene avgifter fra kr5 til kr60.

10, og kan bygge seg opp over tid.

Saken er at den legger opp hvis du gjør det ofte nok. 03 for hvert tiende minutt med musikklytting på plattformen i radiostilen. Eksterne lenker [rediger], Å handle EUR / USD og GBP / USD vil gi de beste resultatene under denne overlappingen. PlaylistPush er en sidevinkling med mye inntjeningspotensial. Klikk her for å bli med på MyPoints. Lytter du til musikk hver dag? Eller få betalt for å gjøre freelance webdesign eller skrivearbeid. Det som er veldig fint med FusionCash er at du også kan delta i det elektroniske forumet, der medlemmene kan hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine om nettstedet, hvordan du kan maksimere inntektene osv.

Du kan bruke den som en støtte til din virkelige inntektskilde. Bare husk at Slicethepie ønsker kvalitetsanmeldelser, ikke fluff. Nøkkelen er å registrere deg på så mange av nettstedene nedenfor. Hva blir det neste?, og det er verdt å ta i bruk en passordbehandling som hjelper deg med å veksle mellom plattformer samtidig som du holder alt sikkert. Når du tjener nok penger, kan du innløse dem ved å kjøpe gavekort på Amazon. 30 per kort gjennomgang. Brukere har et alternativ til å lytte til hvilken som helst radiostasjon som er tilgjengelig for dem på det tidspunktet. Tjen deretter gavekort på Amazon! Det avhenger av det aktuelle selskapet, nettstedet eller programmet, men det er ikke mye penger per sang.

Din månedlige inntjening vil være 3600 poeng. Få betalt for å høre på musikk og skrive anmeldelser av det du har hørt. Andre krever et månedlig abonnementsgebyr. Livet virket bare som en rekke regninger og bekymret seg for hvordan de skulle betale dem. Deling er omsorgsfull! WeLocalize er et annet nettsted som betaler for å lytte til sanger og for å transkribere sanger til tekster. Dette nettstedet inneholder musikalske artister som ønsker tilbakemelding på komposisjonene sine.

  • Hvis det å lage en liten inntekt å høre på musikk ikke høres ut som det du leter etter, kan du sjekke min anbefaling nr. 1. Det var slik jeg tjente over kr13 000 online forrige måned!
  • Dette binder fint sammen med 1000 True Fans-konseptet nevnt over.

Slipp Mer Musikk Som Skal Streames

10 øre per sang. Det du trenger å ha er en spilleliste med Spotify, Deezer eller Apple Music sammen med minst 400 følgere for at dette skal fungere. Han legger til at disse musikerne "tjener penger med frihet og fleksibilitet til å jobbe hjemmefra og forventer hva kunder - gründere, byråer, YouTubers og mer - vil ønske seg før de ber om det."

Betalinger skjer via PayPal når kontoen din når 10 dollar. I denne artikkelen vil du oppdage hvordan du kan tjene enkle penger på Internett på denne måten. Noen ganger er det bare å spille firmafest og få et gebyr for det. Ved å registrere deg på nettsidene til anmeldelse, kan du tjene penger når du går gjennom et musikkstykke og kommenterer kvaliteten. Gratis online handel og investeringssone, du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Du får betalt fra alle disse nettstedene, men det er bare ekstra inntekter. Som et resultat av all forberedelse, bevissthet og merkevarebygging i forhåndsbestillingsprosessen, vil du øke salget i løpet av prosjektets levetid. Sitterne setter sine egne priser og timer, og kan velge å se valpene i sitt eget hjem eller hjemme hos eieren.

  • Tenk på dem når du slipper innhold.
  • Du kan også tjene penger på å gjøre undersøkelser, se på videoer osv.
  • Dette tallet vil bare fortsette å klatre, ettersom publikum fanger ideen om å streame musikk på en veldig viktig måte.
  • Mens den typiske prisen er kr9-10 per time, er Alpine Access-agenter som jobber mer enn 20 timer i uken kvalifisert for fordeler pluss et 401k-program når de har jobbet i over 1000 timer.
  • Det jeg sier er at det er viktig å ta i bruk en “bare send den” -mentalitet, slik Seth Godin er kjent for å si.

Transkriber for Welocalize

Videre konverteres disse poengene til amerikanske dollar. Klikk på lenken nedenfor. Betalingen din skjer via PayPal, og du må lytte til sangene som vises i innboksen din innen 24 timer før muligheten utløper. Denne informasjonen blir gitt videre til radiostasjoner slik at de bedre vil forstå hvilken musikk og til og med hvilke DJ-er du foretrekker å høre. Enten du skriver poplåter, gjør noen freestyling, lager parodisanger eller komponerer instrumentaler, det er et marked for musikken din! Dette lar brukere spille hvilken som helst sang fra Spotifys katalog på forespørsel etter at de har lyttet til annonser.

Synch (Synkronisering) avgifter for TV, film, videospill og annonser.

Mange av medlemmene sier at de bruker den betalte radioen for å tjene litt ekstra penger mens de jobber rundt i huset. Tjen poeng for å rangere sanger, svare på avstemninger og henvise vennene dine. Les disse fantastiske reisejobbene for å få passiv inntjening. Det er imidlertid mulig å dele en rekke utbetalingstall, som i det minste skal tegne et bilde av hvor mye en artist kan forvente å tjene på streaming på de forskjellige nettstedene som kan samle nok brukere til å utgjøre en reell monetær forskjell. Slik får du betalt bare for å se på annonser på nettet. Derfra kommer det til å kreve mye promotering og markedsføring, hardt arbeid og travelhet for å bygge en fanbase og øke salget og strømmen - men det er en ting i denne musikkbransjen som har holdt seg konstant over tid.

Dette lar deg tjene mye mer enn bare å lytte til musikk.

Hvorfor Betaler Disse Nettstedene Deg?

Og det spiller ingen rolle hvem du er, selv om du er et hjemmeværende mor på jakt etter kreative jobber for å tjene penger, eller hvis du leter etter måter å tjene ekstra penger i helgene, kan dette fungere for deg! Det er ikke bare en morsom måte å tjene litt ekstra penger på, men det er også veldig enkelt å gjøre! En billion strømmer er verdt mye penger, uansett hva tjenestene betaler for hver enkelt av disse. Og hvis du har kommet så langt, lurer du sannsynligvis også på:

Jo mer du deltar og legger igjen grundige anmeldelser, desto høyere blir du vurdert.

Det er ikke for alle. Swift hevdet at det var mer lukrativt for artister hvis iTunes-brukere betaler for å laste ned albumene sine enn å ta royalty fra Spotify. Når du begynner å bruke kreativitet på markedsføringen, vil du begynne å gjenkjenne andre muligheter. John paulson, 40% beskyldte manglende evne til å investere med begrensede ressurser, og ytterligere 34% sier at de ikke vet hvordan de skal investere. Jeg hører på en sang, og tar deretter 60 sekunder å notere en rask gjennomgang. Det er noen selskaper som vil betale deg for å transkribere sangtekster, gi tilbakemelding til nye artister, eller til og med bare lytte til musikken din. Noen av koblingene i dette innlegget kan være fra en sponsor. Bli en hjemme-agent med et billettselskap. Har du et ekstra rom i huset?

For eksempel er et annet nettsted radiolojalitet. Se dem som morsomme måter å tjene litt ekstra penger på siden. Handel med tekniske analyseindikatorer, * Hvordan utvikle strategier for trading og inngangs- og exit-signaler som fungerer. For å oppnå rangering forventes det at du legger ut velskrevne anmeldelser med ganske detaljerte detaljer. Så ja, mens du lytter til sanger per se, må du transkribere tekstene du hører, noe som gjør det mye mer arbeidskrevende enn mange av de andre alternativene jeg har listet opp her. Del med oss ​​tankene dine! Det er 150 daglige kredittgrenser.

Hvordan Får Jeg Betalt?

Jo mer du lytter, jo flere poeng kan du motta, og for hvert 15. minutt du lytter, vil nettstedet gi deg poeng. La oss ta en liten spasertur ned minnefeltet før vi kommer inn på det. Du har fått en stjernevurdering, og når du begynner å se på musikk, vil rangeringen endre seg.

I Slekt

Det fungerer på samme måte som betalte videoer. Men hva med de digitale musikkbutikkene og streamingplattformene som fansen kan abonnere på? I mellomtiden kan du gi noen av disse nettstedene et skudd for å se om det er verdt din tid å høre på noen låter mens du går på dagen. Igjen, hvis fansen din likte singelen, har de ikke noe annet valg enn å kjøpe albumet fordi det ikke er tilgjengelig på Spotify eller Apple Music. Nå, dette burde absolutt ikke fraråde deg som artist - spesielt en oppegående - fra å gjøre musikken din tilgjengelig på alle disse nettstedene, uansett de små tallene jeg nettopp la ut. Men det blir også en tapt kunst. Det er mye penger for en gruppe på fire eller fem personer å komme opp med, og utgiftene holder på å snøballer hver måned.

I tillegg er det gratis å være med. Hvis du virkelig ønsker å ringe kontantene, er det å leie ut et privat hjem eller leilighet veien å gå. Følg oss på tvers av sosiale medier for å holde deg oppdatert om hva som skjer, og bruk TuneCore-bloggen for uendelige råd og tips for å fremme din karriere. Hypotetisk ansvarsfraskrivelse, siden jeg bygger regnearkene mine, har jeg forbedret avkastningen kraftig på grunn av disse faktorene:. Dette er en tiltalende tilnærming for alle som elsker musikk og alle som er interessert i å høre på nye sanger.

Er SliceThePie en svindel eller en legit?

Bidragsyterne beholder imidlertid sin andel av rettigheter og royalties for offentlig fremføring av musikken. Men InboxDollars har så mange måter å tjene penger på, at det absolutt er verdt å registrere seg for å tjene penger på radio og andre tilbud. Du kan også legge inn noen tombolaer som koster 500 poeng for å vinne Itunes gavekort på kr50 og kr100. Denne statusen vil bare endre seg etter hvor mange av deres aksjer som har solgt. Når du begynner å forberede din neste utgivelse, enten det er et enkelt, EP eller fullt album, kan du spørre deg selv: