Bøker Kinokuniya: Hvis du kan: Hvordan tusenårige kan bli rik sakte / Bernstein, William J. (9780988780330)

Dette er mye jobb. Dette reiser et mer subtilt poeng, og det som ofte ikke er godt forstått av selv sofistikerte investorer, som er at interessene til eierne av aksjer, som er villige til å ta betydelig risiko for å få høyere avkastning, og eierne av obligasjoner (eller , i tilfelle av en liten bedrift, de som låner pengene), som bare bryr seg om sikkerhet, er veldig forskjellige, og det er et selskaps aksjeeiere som får stemme, ikke obligasjonseierne. Essensen av vitenskapelig finans er faktisk bemerkelsesverdig enkel og kan skaffes, hvis du vet hvor du skal se, ganske enkelt. For rundt tre år siden bestemte tim grittani seg for å begynne å handle aksjer med sin livsbesparelse på kr 1500. i dag er 24-åringens portefølje verdt mer enn 1 million dollar. Få vil føle seg komfortable med å tjene store penger. Bernstein foreslår at hvis du ønsker å gå av med pensjon i 65-årsalderen, fra 25-årsalderen, må du spare minst 15% av inntekten. Han legger disse ut i et essays på 16 sider han skrev med tittelen “Hvis du kan. Lære det grunnleggende om finans- og markedshistorie.

En generell bevissthet om aksjemarkedet med høy risiko og kaotikk er avgjørende for lukrativ investering. Jeg kan huske at jeg publiserte den første artikkelen på nettstedet for personlig økonomi, The Dough Roller. {{content.sub_title}}, hoveddelen av disse er oppnådd gjennom omdirigerte Bitcoin-betalinger, og tjener dem over $ 257 000. De fleste unge mennesker kan ikke se forbi det tilsynelatende flyttbare svinghjulet til å investere. En gang i tiden betydde den amerikanske drømmen som standard et hus, to barn, en hund og en komfortabel pensjonisttilværelse etter fylte 65 år.

Nittifem prosent av hva som skjer i finans er tilfeldig støy, men likevel overbeviser investorer seg stadig om at de ser mønstre i markedsaktivitet.

Nytt emne Diskuter denne boken

A Diary, av Benjamin Roth, et portrett av hvordan ting ser ut i bunnen. Når det gjelder hvordan du kan spare penger, går ikke forfatteren inn på detaljer. Hvis alle amerikanske unger som var fersk fra universitetet, hentet David Bachs The Automatic Millionaire, ville det forandret livet hans. Det eneste du virkelig vil huske her er at du vil ha en egenkapital i minst ett år.

Av William J. Bernstein

Dette gikk ikke opp for meg før 20-årene og unge investorer som leste Hvis du kan, kan få et mye fortjent forsprang på akkurat dette emnet. 3%, kanskje til og med under 0. Jeg har møtt fienden og det er….

Så hva skal denne generasjonen gjøre? Fortsett å presse på svinghjulet! Hun eier og driver No Drip Painting, et selskap som har hatt enorm vekst, men først etter år med hardt arbeid som så ut til å gå ingensteds. Ikke lett, med mindre tusenårene lærer et lite beløp om finans, vil de bli offer for de fem rytterne av personlig finans-apokalypse: Bernsteins viktigste resepter for millennials pensjons suksess er:

Du finner linken til en PDF her. For eksempel er Bernstein en tro på å bruke indeksfond og ikke investere direkte eller bruke en megler eller en fondsforvalter. Det krever jevnlig besparelse og oppofrelse. Strategien hans, som mange holdbare livskonsepter, er enkel å følge, men likevel vanskelig å utføre. Hvor mange selvforbedrende, økonomiske eller bøker om suksess leste du i fjor? Hvis en investor ikke er forberedt mentalt, blir en nøye konstruert lavprisportefølje forlatt raskere enn en kakerlakk som skurrer fra kjøkkenlyset.

Regler Kan Endres, Men Den Endelige Poengsummen Er Fortsatt Viktigst

Dette er en veldig flott bok! Dette utdraget er fra "Hvis du kan: "Og som jeg har skrevet før, ikke engang vente til 25 år:

Oppfør deg som om enhver megler, forsikringsselger, selger av aksjefond og finansiell rådgiver du møter er en herdet kriminell, og hold deg til indeksfond med lave kostnader, og du vil gjøre det bra. Det er bare en del av finansnæringen du kan stole på, og det er verdensøkonomiene som vil vokse overtid. Du bør maksimere ut arbeidsplanmatchet innskuddsplan som 401 (k) (USA) eller andre pilar (Sveits). Vårt overlevelsesinstinkt betyr at det er vanskelig for oss å holde kursen når det gjelder investeringene våre. Iphone aksjehandel, iphone aksjer app, med sin iPhone i hånden, ville Bruggemann kjøpe og selge seks tall på lager fra lunsjbordet, på badet, og av og til på sluen mens han satt ved skrivebordet. Administrerte porteføljer, men å investere direkte legger alle eggene dine i en kurv, noe som ikke er en ideell situasjon hvis det selskapet får økonomiske problemer. Ikke lett fordi med mindre tusenårene lærer et lite beløp om finans, vil de bli offer for Five Horsemen of Personal Finance Apocalypse: Er det noe annet folk bør fokusere på i tillegg til penger som kan bidra til å sikre fremtiden?

Hvis du leser denne artikkelen, har du sannsynligvis ikke det. Velg hvordan du vil bli kontaktet:, du har gjennomsnittlig 5 handler per dag, så hvis du har 20 handelsdager i løpet av en måned, gjør du 100 handler per måned. Du kan være trygg på at du vil få trygd; ubalansene er relativt små og fikserbare, og selv om ingenting blir gjort, noe som er svært usannsynlig med tanke på programmets popularitet, vil du fortsatt komme rundt tre fjerdedeler av den lovede fordelen. Hvis du bruker alt du tjener, vil det ikke være noe igjen å spare og investere.

Koble

Bernstein, på min tenne. Livet uten disse kan virke spartansk, men det kan ikke sammenlignes med å være gammel og dårlig, og det er dit du er på vei hvis du ikke kan redde. De er veldig talentfulle kameleoner; de ser ikke ut som monstre; snarere vises de i form av en fetter eller en gammel college-venn. Studier av velstående mennesker avslører at de leser voldsomme.

"Selv om du kan investere som Warren Buffett, hvis du ikke kan redde, vil du dø dårlig.

Og det bringer meg til det jeg kaller “Nine Year Rule of Compounding Magic”. Dette er et kjempefint og kort (16 sider) dokument som jeg hjertelig anbefaler å bli lest og absorbert av dagens tusenårsgenerasjon. Begynn med å lagre 15% av lønnen din i en alder av 25 på en 401 (k) plan, en IRA eller en skattepliktig konto.

Få et GRATIS forsikringskort!

Som en del av din økonomiske utdanning, anbefaler han deg også å lese den berømte boka The Millionaire Next Door. Hvorfor handle binære opsjoner?, det er flere binære opsjonsroboter der ute, men ikke alt arbeidet som annonseres. Jeg vil nevne to av dem siden kontroll av vår oppførsel er nøkkelen til å overvinne disse hindringene. Du må spare penger! Endelig har jeg blitt spurt av noen få lesere om en papirkurveversjon som er egnet til gave. den er nå tilgjengelig, men jeg anbefaler ikke å kjøpe den med mindre du vil ha noe pent nok til en bryllups- eller konfirmasjonsgave (eller, hvis kiddo er spesielt fristende, og hvis ikke er det, en bar/bat mitzvah-gave). Dette betyr tålmodig å leve under våre midler, spare, investere forsvarlig og forsikre liv, helse, biler og hjem. Arbeidskunnskap om markedshistorie forsterker denne typen lønnsomme, men svært motintuitive oppførsel - i. Alt de trenger å gjøre er å legge fra seg 15% av lønningene sine i et lavfonds målfond eller en enkel indeksfordeling fra tre til fire år til 40 år.

Forfatteren uttaler at noen bør spare omtrent 15% av lønnen for å trekke seg tilbake til eiendom.

Selvfølgelig ikke.

Butikk Klogger

Unødvendig å si at han er veldig lys og bøkene hans er vittige og morsomme å lese, ja, en økonomisk bok kan være morsom å lese. Fordeler og ulemper med en binær opsjon ingen innskuddsbonus. Sikkerhetstiltak når du bruker en aksjehandel, mer enn 50 utvekslinger i håndflaten. Hvis du sluker detaljene i denne boken, vil du vite mer om investeringer enn de fleste profesjonelle. Enkelt, men ikke lett. Tilsvarende i Australia er en persons konto for supernaturfond, der konesjonelle eller ikke-konsesjonelle bidrag kan ytes (underlagt begrensninger). Bernsteins anbefalte bøker, må de fleste nybegynnere investorer oppleve ved å leve gjennom volatilitet i aksjemarkedet for å forstå deres reaksjoner når Mr. Og den verden inkluderer travle og uinteresserte årtusener som kanskje ikke har tenkt på investeringer eller pensjon. Verdipapirfond handler kun en gang om dagen, de har en tendens til å kreve høyere gebyrer fordi de aktivt forvaltes av hot-shot aksjeplukkere, og de har vanligvis minimumsbeløp du må investere og reinvestere.

Hvis du vil trekke deg tidlig, kan du ikke stole på trygd! Selv om denne boken har tittelen for tusenårsskift, kan alle tjene på den. Gi oss beskjed om vi kan hjelpe deg med å anvende noen av prinsippene i denne boken til din personlige økonomiske situasjon. Framtidig avkastning er generelt når økonomien er i god form enn når den er i dårlig form. Enkeltbedrifter grupperes vanligvis i ETF-er basert på visse kvaliteter som deres markedsverdi, vekstprofil og geografi.

Ikke glem å sjekke den andre listen over bøker vi har samlet i Best Stock Market Books for Investing 2019. Når skal jeg selge? Meglere og rådgivere kan se ut til å være dyktige fagfolk, men ikke la deg lure. Til forskjell er det ikke noe mer betryggende enn å kunne si til deg selv “Jeg har sett denne filmen før (eller i det minste har jeg lest manuset), og jeg vet hvordan den ender. Dette rådet gjelder også for de fleste aksjeselskaper: Oppfør deg som om enhver megler, forsikringsselger, selger av aksjefond og finansiell rådgiver du møter er en herdet kriminell, og hold deg til indeksfond med lave kostnader, og du vil gjøre det bra.

London

Og fortsett deretter å investere. I forrige uke så vi på forskning fra Boston College som viste at 50% av pensjonister i nærheten (baby boomers) er anslått å ha en lavere levestandard i pensjon på grunn av utilstrekkelig inntekt fra trygd, pensjon og sparing. For å lette smertene dine bestemmer du deg for å sjekke investeringene dine. Det tok omtrent ni år med en avkastning på 8% for formuen vår å generere en månedlig inntekt på rundt kr100. Utvalgt megler, noe som vinner, forandrer seg ikke. For å få prisen på en eiendel høyere krever innkjøp av nye kjøpere, og når alle investeres i aksjer, eiendommer eller gull, er det ingen igjen som blir med på festen; inntreden av naive, uerfarne investorer signaliserer vanligvis slutten. Bernstein uttrykker det slik:

Det Er Den Beste Tiden Noensinne å Være Et Gigantisk Selskap

Det er en av de første setningene i Collins 'bok, The Simple Path to Wealth, og den ringer gjennom hele tiden. Film og postinstruksjonsvideoer, vær oppmerksom på at denne listen KUN inkluderer jobber som kan føre til en betydelig inntekt hvis de blir ansatt. Når kraften i blanding vokser, blir det enklere og enklere. Begynn med å lagre 15% av lønnen din i en alder av 25 på en 401 (k) plan, en IRA eller en skattepliktig konto (eller alle tre). Hun er en naturlig kunstner, en egenskap hun arvet fra faren og ga videre til datteren. Folk bruker for mye penger.

En Frossen Eksklusiv

Vanligvis vil de gjøre en av to ting når de har for mye penger: Det som startet som kr100 i måneden, ble 49 år gammel. Det tar vanligvis to til tre tiår med jevn investering å akkumulere tilstrekkelige eiendeler til å gi inntekt til pensjon. Mange lesere har imidlertid bedt om en papirkurveversjon som egner seg til gave. her er det.

Mer tid før pensjonering betyr at du har mer fleksibilitet til å ta risiko, for hvis suppen treffer viften, så har du årene til å gjøre opp for det. Gå av med glede, de er alle tilgjengelige innen TWS, og det fører til konklusjonen at TWS ble bygget for profesjonell handel! Dave er Dave Grogan, en venn av meg. Så jeg begynte å skrive om alle disse dilemmaene gjennom blogger og bøker, og etter hvert ble jeg investeringsrådgiver.

Imidlertid viste disse feilene seg å være verdifulle læringsopplevelser, og sparte titusenvis i store investeringskostnader de påfølgende årene med en passende risiko og avkastning, balansert portefølje. Fondsforvaltere utøver for ofte dårlige kontroller, eller enda verre, bruker røyk-og-speil-taktikker for å tjene penger for seg selv mens investorene tar all risiko. Beste gratis aksjediagram: sammenligning av funksjoner, det er ideelt for å søke etter aksjer, se på flere diagrammer og finne de beste aksjene du kan handle nå. Alt det han skrev er sant: Hvis vi igjen antar en avkastning på 8%, vil vi ha ni 15 742 dollar etter ni år. Øyeblikkelig diversifisering! Utbytteutbyttet er kontantene Apple gir meg delt på dagens aksjekurs.

De fleste unge gründere opplever svinghjulet.

Oppdrag

På 1990-tallet hadde jeg to “shoeshine boy øyeblikk. Jeg vil prøve å få disse gratisdagene til å falle sammen med mediaoppmerksomhet, slik at flere får en sjanse til å få Kindle-versjonen uten omkostninger. Du kan være trygg på at du vil få trygd; ubalansene er relativt små og fikserbare, og selv om ingenting blir gjort, noe som er svært usannsynlig med tanke på programmets popularitet, vil du fortsatt komme rundt tre fjerdedeler av den lovede fordelen. I tillegg handler det om å lære å gjenkjenne markedets emosjonelle miljø, som også korrelerer med fremtidig avkastning. Gratis strøm og enorme mengder varme, så rare meine gemietete Hardware irgendwo i Europa stehen. Vi har møtt fienden, og han er oss. Bare kjøp noen aksjer så ofte.