CNBC forklarer: Hvordan gruve bitcoins på egen hånd

På den tiden var disse grunnleggende stasjonære PC-ene kraftige nok til å fullføre de nødvendige oppgavene. Geniale kryptogruvearbeidere har brukt alt fra spikrede treplanker til melkekasser med gode resultater. Miehe kjenner til vesentlig større gruveprosjekter i bassenget støttet av statlige investorer fra Wall Street, Europa og Asia, hvis prospekteringsstrategi, som han uttrykker det, utgjør "å løpe rundt med en sjekkhefte bare for å prøve å komme inn der og etablere skala. "Det du trenger er en håndfull datamaskinkomponenter og et operativsystem for gruvedrift, gruveprogramvare og en lommebok for å sette inn rikdommen. Det du trenger er eksepsjonell tilkobling, slik at du får oppdateringer om arbeidet så raskt som mulig.

Legg til rapporter om at GPU-produsenter som Nvidia mister interessen for kryptosegmentet i markedet, gruvearbeidere på Island som utforsker bedre muligheter i andre sektorer og fremtiden for amatørgruvedrift begynner å se dystre ut. På dette tidspunktet må du forsikre deg om at SSD har en strømforsyningstilkobling og at den har en SATA som er riktig koblet til hovedkortet. Det betyr at maskinvaren du kjøpte i fjor for å gruve bitcoins, sannsynligvis ikke vil være opp til jobben om et år fra nå. Vi ruller forbi Carlsons byggeplass, som myldrer av utstyr og menn. Tenk på hardware lommebøker og kjølerom som å ha ditt eget personlige bankhvelv (eller underjordisk lagringsbunker), der dine private nøkler holdes borte fra online-tilkoblinger og borte fra kontrollen til en sentralisert enhet.

Kraft er så billig her at folk varmer hjemmene sine med strøm, til tross for bitter kalde vintre, og bønder har vært i stand til å irrigere det halvtørre området til et av verdens mest produktive jordbruksområder. Andre aksjemeglere online å vurdere, det er ingen gebyrer for opsjoner eller handel med cryptocurrency. Når denne informasjonsblokken er behandlet, belønnes alle involverte en liten avgift, avhengig av hvor mye informasjon de behandlet. Bitcoin og Ethereum gruve rigger avskriver eiendeler, så ikke bare kan du tape penger på strøm og strømkostnader, men du kan risikere å ende opp med en gigantisk, utbrent GPU eller CPU som du ikke kan selge etter at du har gitt gruvedrift en prøve. Bitcoin-nøkler lagres online av utvekslingsplattformer som Coinbase eller Circle og kan nås hvor som helst. Det er her handlingen virkelig er. Les de siste nyhetene om utviklingen og selskapets bitcoin gruvedrift. Coinbase er et bra sted å starte når du kjøper bitcoins. Den viktigste delen av en gruvedrift er skjermkortene.

  • Men vær ikke trist. 8 Core CPU gjør disse beregningene i et område på 1 cm ^ 2, våre ASIC-er har mye mer overflate for å spre varmen.
  • Andre populære bassenger inkluderer nanopool.
  • America in the Age of Instant Gratification.
  • Tilbyderne av sky gruvedrift får betalt for deres assistanse, og du får potensielt Bitcoins.
  • Bitcoin største eiendel, "blockchain-teknologi", er blitt hyllet som en innovativ måte å handle på, og snakker til fremtiden for å flytte penger.
  • Mens en hvilken som helst moderne GPU kan brukes til å gruve, viste AMD-linjen med GPU-arkitektur seg å være langt bedre enn nVidia-arkitekturen for gruvedrift av bitcoins, og ATI Radeon HD 5870 viste seg å være det mest kostnadseffektive valget den gangen.
  • Hvordan fungerer en gruve rigg?

Mer fra Investing

Sett opp grafikkortene og resten av den nødvendige maskinvaren, og plugg kablene inn. Ikke se lenger, og sjekk ut CoolWallet S. En grafikkbehandlingsenhet (GPU) er en kraftig prosessor som bare har til formål å hjelpe datamaskinens grafikkort med å gjengi 3D-grafikk. Bitcoin-verktøy og ressurser, du samtykker i at vi ikke skal ha noe ansvar overfor deg for tap eller korrupsjon av slike data, og du gir herved avkall på enhver rett til handling mot oss som følge av et slikt tap eller korrupsjon av slike data. En Skylake Celeron kan fås for en billig kr46 på Amazon. Alle transaksjonene i blokken du nettopp har skrevet inn, er nå bekreftet av Bitcoin-nettverket og er praktisk talt irreversible. Ved å programmere å få det samme resultatet igjen og igjen gitt samme innspill kalles idempotency. Les videre for å finne riktig Bitcoin mining-maskinvare for deg.

FPGA er en maskinvare som kan kobles til en datamaskin for å kjøre et sett med beregninger. Dette er grunnen til at Bitcoin konsensusalgoritmen kalles Proof-of-Work. Hvorfor ASIC-er i stedet for GPU-er? ASIC-er, eller applikasjonsspesifikke integrerte kretser, er spesielle enheter designet eksplisitt med ett, utpekt formål. Proof of Work er grunnlaget for Bitcoin, Ethereum og mange av de største blockchain-plattformene rundt.

Dette kommer i form av både nyutstedte bitcoins og fra transaksjonsgebyrene som er inkludert i transaksjonene som er validert ved gruvedrift av bitcoins. Hvis bare noen få mennesker er bitcoin-gruvedrift til enhver tid, vil nettverket være sjenerøst og dele bitcoins lett for å nå det forhåndsbestemte antallet. Bitmains Antminer R4 faller rett bak Antminer S9i når det gjelder effektivitet, med en hashfrekvens på 8. På grunn av hvor kraftige de er, har ASIC-ere et rykte for å vri velvære for cryptocurrencies og kaste gruvearbeidere som bruker andre typer rigger ut av balanse. Makt i USA er dyrere enn i andre deler av verden, noe som gjør det vanskelig å konkurrere med store gruvearbeidere. Applikasjonsspesifikke integrerte kretsløp (ASIC-er) er det nyeste innen bitcoin-gruvedrift. Utenlandsk valuta, den ekstra kostnaden for handel med TD Ameritrade er verdt hvert øre - meglingen leverer fantastiske plattformer, forskning, mobilapper, utdanning og kundeservice. Vi lover at når du er i gruvearbeid, vil du ha en god følelse av prestasjoner.

Du vil være en del av et gruvebasseng siden det vil være den beste bruken av ressursene dine.

Takk

I tillegg får du betalt transaksjonsgebyr som var knyttet til transaksjonene du la inn i neste blokkering. Innen 2019 har cryptocurrency mining blitt litt mer komplisert og involvert. Men hvis du gjør det, er nok denne Bitcoin miner den beste avtalen. Bor du i en dyr by?, den høyest betalte YouTuber er 7 år gamle Ryan, som anmelder leker på YouTube-kanalen sin som gjorde ham 22 millioner dollar i 2019. Den justeres til hashrate for å sikre at blokker blir funnet omtrent hvert 10. minutt. Den triste sannheten er: Alt det kombinerte arbeidet ditt vil gjøre bassenget mer sannsynlig å løse det opprinnelige problemet og tjene bitcoin-belønning og transaksjonsgebyr.

Du bør deretter deaktivere alle oppdateringer og sørge for at du avbryter planlagte oppgaver. La oss se på en trinnvis guide for hvordan du kan bygge en gruve rigg for å hjelpe deg med å starte mynter. Ikke noe problem i det hele tatt, sjekk ut vår omfattende guide til hvordan du kan utvinne Ethereum, lønnsomhet for gruvedrift av Ethereum og dens overgang til Proof-of-Stake her. Det at noen enkelt kan sjekke at “886” produserer noe med tre ledende nuller, beviser at vi gjorde det gryende arbeidet med å teste og sjekke en stor kombinasjon av bokstaver og tall for å komme til dette resultatet. Bitcoin mining er prosessen der gruvearbeidere holder blockchain stabil, fullstendig og uforanderlig, gjennom å løse blokker (kompilert transaksjoner og hasj). Hvis det ikke appellerer til deg å kjøpe og vedlikeholde din egen gruvedrift, kan skytedrift være veien å gå. For å drive 6 GPUer er det viktig å kjøpe en 1200W strømforsyning med Platinum-kontakter.

I et økosystem som overprøver de viktigste politiske, juridiske, økonomiske og sosiale institusjonene, er det verdi å hente ut overalt - gruvedrift er bare ett område å bidra og hente ut verdi. Ved å tilveiebringe en effektiv og identifiserbar tidsstempel, er nettverket beskyttet mot et populært spørsmål om dobbeltbruk - eller pengebruk mer enn en gang (som benytter nettverket til uredelige angrep). Veldig nakne bein og overpriset etter min mening. Sørg for å faktorere dette i din Bitcoin gruvedrift og lønnsomhet.

Med denne informasjonen kan vi nå starte sammen gruveprosessen.

Blokkere:

Husk at forskning er viktig! Avhengig av hvilken type utstyr som er valgt, trenger du også programvare for at det skal fungere. Det kommer an på hvor mye data transaksjonene tar opp. Ved å verifisere transaksjoner er gruvearbeidere med på å forhindre "dobbeltutgiftsproblemet. "

Selvfølgelig er dette gjettet alt gjort av datamaskinen din. Transformatorer vil overopphetes. Gruvearbeidere gjør dette ved å prøve å være de første til å gjette blokken sitt numeriske passord. Hvis du har høye strømpriser, kan du ende opp med å bruke ganske mye på å mynte mynter - spesielt bitcoin. Gruvearbeidere får betalt i nylig myntede Bitcoins, men også med gruvedrift som er knyttet til transaksjoner. For å kontrollere hvor ofte bitcoins genereres, krever nettverket gruvearbeidere å løse flere og vanskeligere problemer for å bekrefte transaksjoner - noe som betyr at gruvearbeidere må ha mer og kraftigere utstyr bare for å følge med. Hvis vanskeligheter synker (noe som ikke er sannsynlig) og prisen på bitcoin stiger, ville tilbakebetalingen være raskere.

ATI og Nvidia. Og fordi gruve rigger for bitcoin ikke er billige - forvent å betale minst 1000 dollar for maskinvaren, eller flere ganger for en rigg av topp kvalitet - å bytte ut det hvert år eller to tar en stor bit av all fortjeneste du lage fra gruvedrift. De tar denne blokken og bruker en matematisk formel og gjør den første sekvensen til noe mye kortere. Bitcoin-gruveverdenen er nå solid i applikasjonsspesifikk integrert krets (ASIC) -tida. Hvordan du bygger en gruve rigg kan virke en skremmende oppgave med det første, men når du først har fått alt du trenger, vil du finne det mye enklere enn du først trodde.

BESTILL DINE gruvearbeidere

Du kan bruke denne digitale nøkkelen til å få tilgang til og validere eller godkjenne transaksjoner. Imidlertid kan dette være lettere sagt enn gjort. Du kan se de mest oppdaterte prisene og tilgjengeligheten på Hashnests nettsted. Navnet Hut 8 hylles til gudfaren til databehandling og kryptologi, Alan Turing. Disse sterkt overpresterte GPU-er og CPU-er i gruveprosessen, da FPGA-er er prosessorer som kan programmeres for å utføre spesifikke instruksjoner, og bare disse instruksjonene (i stedet for å bli gjenbrukt for gruvedrift, som GPU-er). Har du for eksempel sett siden vår Verktøy? 08 i kraft om et år, men brutto 3.625 dollar.

Det er ingenting å erstatte ASIC-er nå eller til og med i umiddelbar fremtid.

De kan være dedikerte eller enkle gruvearbeidere - dedikerte GPU-gruvedrift rigger er bygget for et høytidelig formål med cryptocurrency gruvedrift, mens enkle gruvearbeidere er enheter som brukes til andre formål og gjør kryptogruving bare på siden (i. )Å trekke den ut og sette den i en sikker lommebok er en god plan så snart du har en liten eierandel, selv om noen sky gruvearbeidere vil tillate deg å reinvestere inntektene dine for større hasskraft. Gruvearbeidere har blitt enige om å betale tunge tilknytningsavgifter og å finansiere noen av de nødvendige infrastrukturoppgraderingene. Denne guiden vil vise deg trinnvise instruksjoner om hvordan du enkelt kan bygge en Ethereum gruvedrift. Utvikling [rediger], i tillegg til vår antakelse, faller markedene i løpet av uken. Dette er ledningen som sender data fra blokkutbruddene til Raspberry Pi. Og det er andre varianter, som denne eller denne eller denne. Til slutt gir deg i det minste noe direkte for å kjøpe Bitcoin direkte.

Minearbeidets jobb er å bekrefte nøyaktigheten av transaksjoner og skrive dem til en hovedbok, der det er en liste over alle blokker (også kjent som en "blokkjede"). Hvis du har lurt på hvordan det til og med er mulig å stappe så mange GPU-er på et hovedkort, er trikset et stykke billig maskinvare som kalles et PCIe 1x til 16x stiger-kort. Ganske dyrt. En ny overvåkningsliste, den kollapsede britiske lønningsutlåneren Wonga hjemsøker tidligere kunder fra bortenfor graven. MineOnCloud har for tiden rundt 35 TH/s gruveutstyr til leie i skyen.