Warrior Trading (@WarriorTrading)

Dette gjelder spesielt når det gjelder veiledningsgrupper som følger med Warrior Pro-tjenesten. Vanligvis er de veletablerte, disiplinerte handelsmenn som er eksperter på markedene. Den ble lansert i 2019 som en pedagogisk blogg, og har nå vokst til det største online fellesskapet og nettverket av daghandlere, og tilbyr pedagogiske ressurser, online kurs og seminarer for å utdanne medlemmer om aksjehandelstrategier og teknikker. Når du skal ta tapene dine. Markedet er fullt av tusenvis av muligheter hver dag, men du trenger bare å fange noen få av dem.

 • Med prislapper som starter på kr4 997, er dette programmet veldig dyrt, så du vil forsikre deg om at det passer godt ved først å evaluere de billigere tjenestene, for eksempel chatterommet.
 • Det globale handelssamfunnet har samlet seg rundt Warrior Trading fordi vi skaper lønnsomme handelsmenn med en livsstil av frihet og uavhengighet.
 • I motsetning til selskapene som er diskutert så langt, tjener IG pengene sine ved å belaste provisjon på dine handler.
 • OK, så du har megleren, du er klar for Trade-Ideas, men du er klar til å få noen virkelig høykvalitetsdiagrammer.
 • De legger ut daglig P & L-uttalelser og månedlige meglererklæringer.
 • For ikke å nevne at "hvem som helst kan bli en dagshandler, øyeblikkelig."

Et år er en langt mer passende tidslinje. Det er familier å tilbringe tid med, dagjobbing og andre ting du kan glede deg over, i tillegg til å ha en lidenskap for handel eller investering. Så å lære om teknisk analyse er viktigere enn selskapets analyse. Derfor kan handelsplattformen din noen ganger endre seg gjennom karrieren din, eller du kan endre hvordan den er satt opp for å imøtekomme handelsfremdriften. Hva er det med alle sammen?

Tross alt er en del av attraksjonen mot handel å lage et system som gir oss frihet. Denne sa jeg at jeg likte over det daglige friluftsstedet på kr2. De andre medlemmene av teamet har en annen bakgrunn, men rapporteres å være gode eksperter på dagshandel og økonomi. Du kan se at det faktisk allerede var trapp trapp ned da klokka holdt på å ringe. Kunder vil glede seg over den personaliserte støtten de får fra Warrior Trading's team, og handelssamfunnet kan begynne å føle seg som familie. Følg denne lenken:

Kurset inkluderer en måneds tilgang til chatterommet, sanntids handelssimulator og et kjernekursdagskurs.

Quora

Det er mange andre utdanningsbedrifter der ute som belaster mer penger for kurs uten å gi noe bevis på konsistens eller suksess. Dette var svarene jeg trengte å vite før jeg begynte på Warrior Trading. I tillegg får du tilgang til velprøvd Warrior Pro-handelssystem, personlig handelsanmeldelse av Ross selv og 3x ukentlig mentorskap. Her er en kort nybegynnerguide for dagshandel, slik at du kan finne ut om en karriere innen dagshandel er den rette veien for deg, og deretter ta de første skrittene dine mot rikdommen og friheten du alltid har drømt om. WT Simulator Platform. Så det er spillplanen. Gjennomgang av hvordan du oppretter dine egne skannereKapittel 8.

Gir Warrior Trading Community virkelig verdi? Han handler strategiene live som han lærer i dette kurset med store aksjer. Ross er inn og ut av de fleste av sine handler på under en time, og har en tendens til å handle i løpet av midten av morgenen der han har funnet det høyeste volumet av handler. For å delta i fagomtale må du være medlem av chatterommet eller studenten i Warrior Pro-handelskurs. Her er noen ting du bør vurdere: Utdannelsen Warrior Trading tilbyr er designet for å utstyre handelsmenn med et komplett spekter av tekniske analysebaserte handelsstrategier.

Vi har nylig nettopp gått sammen med TAS Market Profile for å gi deg den beste verdien for pengene! Så la oss fortsette med gjennomgangen av Warrior Trading Chat. Avansert handelsutdanning bør bare vurderes av de som har vært handelsmenn på heltid en stund og føler at de vil ha litt veiledning for å jobbe ved siden av deres handel og holde strategiene sine ferske. Slik daghandel, alle disse tipsene vil hjelpe deg å finne de beste aksjedagene selv, og de beste dagshandelsplukkene er et eksempel på hvordan du kan bruke den kunnskapen. Handelssimulatoren og programvaren for skanning av aksjer kan også være nyttige verktøy for handelsmenn som lærer tauene eller for mer erfarne handelsmenn som trenger å avgrense strategiene sine. Det er sannsynligvis ikke mulig å øke kontoen din fra kr500 til kr1 mm. Skannediagrammønstre - delingsinnstillinger for proprietær skanner som hjelper deg med å finne Gappers, Earnings, så vel som aksjer i spill.

 • Det er så mange internettsvindel, og alt å gjøre med øreaksjer eller aksjehandel føles umiddelbart tvilsom.
 • Online trading kurs har ofte forskjellige nivåer, vanligvis Nybegynner, Middels, Pro eller lignende.

Warrior Starter

Mens daghandlere og tradisjonelle investorer til syvende og sist ser på den samme informasjonen, har de vidt forskjellige perspektiver på hva de ser og like forskjellige synspunkter på den beste måten å tjene på den. 15 til kr1.000.000 handelsutfordring Fra i dag er Ross veldig nær å nå målet sitt, som var å øke kontoen hans fra cirka 500 amerikanske dollar og akkumulere opptil en million amerikanske dollar. Vi tilbyr opsjonshandel, varemegling, futures 6. september 2019 - Hvor mye penger kan jeg tjene som en dagtrader? Demohandel er en god praksis for å avgjøre om en strategi er levedyktig, men den kan ikke etterligne det faktiske markedet nøyaktig, og det skaper heller ikke den emosjonelle uroen mange handelsmenn står overfor når de setter ekte penger på linjen. Teamet ga ut noen store oppdateringer i 2019, og nå er plattformen bedre enn noen gang. Du kan handle live mens du kan bruke OTAs handelsverktøy og snakke med investorene deres.

Tastyworks mottok også priser for Beste for lave kostnader og Beste for Opsjoner. De satser ikke hele gården på én handel fordi de kan være på feil side av markedet. Bunntekst, de tror at jo lenger de sitter foran skjermen, jo større er sannsynligheten for at de vil tjene mye penger, det er rett og slett ikke sant. Tilbudssøkere kan også gå direkte til Warrior Handels hjemmeside for å sjekke webinarer, e-bøker og online workshops for en rimelig pris, hvorav noen til og med leveres helt gratis. Intro, Student, Expert og Pro. Oppsummeringsvideoene hans kan du også finne på YouTube. Det handler ikke om futures, opsjoner eller aksjer. For å lære mer, gå inn for krigerhandel nedlasting.

Tweet Med Et Sted

Dette var viktig for meg. Alle disse ressursene er bygget på Meir Baraks personlige handelsstrategi. De 90 dagers programmene kommer igjen til et abonnement på kr197 per måned på chatrom hvis de ikke blir kansellert.

Hvor kan jeg finne personvernreglene for Warrior Trading?

Svaret på begge disse spørsmålene, som du vil se nedenfor, er JA. Det andre spørsmålet jeg alltid stiller når jeg ser på et chatterom for handel er om de faktisk roper ut varsler i sanntid. Vi gjør dette i 9: Forskjellen er at mens Day Trading Academy satte fokus på den personlige reisen til grunnleggeren, Warrior fokuserer på attester fra vellykkede Warrior-studenter. (4) Trading Bull Flagg. Dette er spesielt kritisk med de tynt omsatte øre-aksjene. Dette programmet kombinerer hele selskapets tilbud til ett program som er designet for å tjene som en "alt-i-ett" løsning for ambisiøse handelsmenn. CMCMarkets im Forex- og "Buying Power" og Extra-Konto bei der Diba Megler, Bank und Indexfonds, Etfs & Co.

Noen nettsteder er på forhånd om hvor mye de betaler for et kurs eller en utdanningspakke, andre krever mer utredning. Et beløp på kr200 000 virtuell kreditt, mye penger for deg å øve med og bruke mens du lærer. XLT-kurset er mer en mentorsituasjon for din faktiske handel. Bare det å være kjent med aksjer og markedet er ikke nok.

Disse midlene vil støtte Dublin School's PRISM Center for Programming, Robotics, Imagination, Science & Math. Aksjehandelsrommet vil gi noen ekstra innsikt også. Du kan bruke diagrammene som følger med megleren din. Tatt i betraktning at jeg er på vei til å ha en karriere på heltid som gjør noe jeg virkelig liker og har mye potensiale, er prisen ikke relevant for meg nå. Jeg tror akkurat nå er vi i et litt tregere marked, ikke ser så mange store parabolsk trekk, og det er greit.

Kan Jeg Få Tilgang Til Mer Enn Ett Chatterom Samtidig?

Så hvordan finner du ut hvem som er anerkjent og hvem du skal unngå? Jeg bygde dette nettstedet slik at alle på gjerdet kan få klare svar på spørsmålene du måtte stille om Warrior Trading. Jeg leste alle anmeldelser, og jeg ble virkelig imponert. Når du er ferdig med å lese denne anmeldelsen, vil du innse at Warrior Trading IKKE er en svindel (vennligst tilgi meg for 1-stjerners anmeldelsen, det var bare så viktig for meg at du leste denne anmeldelsen før du begynte). Uk day trading aksjer: mest handlet, jeg behandlet saken med respekt - ikke noen ordning som ble rik. Hans tilbakeblikk ga en grundig analyse av Ross Cameron på de første strategiene hans for å bygge opp kontoen sin for å oppnå en egenkapitalposisjon. Noe av gratisinnholdet de tilbyr inkluderer gratis strategisammendrag, en gratis dag i deres chatterom, Ross 'daglige overvåkningsliste og gratis webinarer.

Fang rundt kr0.

”Av den grunn har jeg laget et eget kapittel for chatterom i gjennomgangen av Warrior Trading. Hele pensum finner du her: Denne funksjonen er nyttig for nybegynnere som ønsker å vite hva de får til før de betaler for en abonnementstjeneste. Noen ganger beveger de seg i sympati med markedet eller en sterk sektor, men andre ganger har de en unik katalysator som inntjening. Ross ser ut til å være klar over markedseffekten og klarer å imøtekomme likviditeten som er tilgjengelig med subtile hint og kommentarer når et skuespill ikke fungerer. Vi tilbyr online dagskurs for våre studenter.

Day Trading Strategies (momentum) for nybegynnere: Klasse 1 av 12 - Varighet: 55 minutter.

Er dette en smart måte å investere på, eller er det bare enda en "bli rik svindel" for den tøffe hardføren? Å handle futures er hans lidenskap og å lytte til ham gir bekreftelse på at han brenner for futures trading. Fordeler og ulemper med dagshandel kontra investeringer Bli en deltid Dagsturer Trader-handelstips fra millionærhandlere En liste over pedagogiske YouTube-kanaler for daghandlere Balansedagens handelstips for nybegynnere Meny Søk Gå Gå Investering Grunnlegger Aksjer Eiendom Verdi Investering Vis alle kreditt Og gjeldsbygging Kredittkredittkort Grunnleggende Redusere gjeldsrapporter og score Vis alle Grunnleggende om pensjonsplanlegging 401 (k) Planer IRAs Social Security Vis alle Grunnleggende om bank og lån Beste besparelser Kontosatser Få et lån Nettbank Vis alle besøk på våre andre nettsteder Dagens handel Grunnleggende handel Systemer Handelspsykologi Handelsstrategier Aksjemarkeder Risikostyring Forex Tekniske indikatorer Alternativer Ordliste Hele dagen Trading Dag Handling Grunnleggende Dagstips Tips for nybegynnere Del Flip Pin E-post ••• Saul Gravy/Getty Images Av Cory Mitchell Oppdatert 19. januar 2019 Som å starte en hvilken som helst karriere, det er mye å lære når du er en dagshandel nybegynner.

Indikatorene og skannerne fungerer på massevis av forskjellige kartplattformer, inkludert eSignal, Tradestation og Bloomberg.

Tre forskjellige historier. Tre forskjellige stier. One Journey.

Med nesten 132 000 abonnenter er Investopedia YouTube-kanalen veldig populær blant daghandlere. Logg inn , så hvordan fungerer det? 20 klasser er dedikert til intensivtrade gjennomgang av studentene våre og mine bransjer, fra hver dag. Primær sidefelt, du er hjertelig velkommen Terry, ønsker deg et veldig godt nytt år! Det er noen eviggrønne online også: Mens han var på skolen studerte han arkitektur og ble dyktig til å tegne konstruksjonsdokumenter i AutoCAD. Binære opsjoner er en forenklet form for handel med opsjoner der du forutsier om prisen på en aksje eller en vare vil gå opp eller ned over en angitt tidsperiode. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan tjene penger på dagshandel. Ross fortsetter å handle i sitt chatterom og undervise i handelskurs.

Det er fordi du bruker riktig utstyr for miljøet. Hvordan virker det? Teorien hans er at de som lærer gjennom Day Trading Academy så lærer andre det de har lært. Det er også de som sier at Ross, Mike og Jeff gir en med grunnarbeidet eller nøklene til økonomisk frihet. Det handler om cryptocurrency. Kom inn i handelsrommet mitt! 15 og planla å bruke 2019 på å vokse det til kr100 000. Vi har en egen artikkel som ser på opplæring i forex her.

Ja, Warrior Starter Course er definitivt en utmerket inngang til verdenen av dagshandel for nybegynnere. Forex strategikurs, daghandlere tiltrekkes ofte av friheten til å plassere - spesielt for små barn, de som har omsorg for familiemedlemmer eller studenter. Ingen triks eller gimmicks. PDF Drive tilbys i:

Gå Til En Persons Profil

På en skala fra 10 vil jeg gi Warrior Trading 8. Jeff's hjelper handelsmennene sine med å forstå hvordan de bruker risikostyringsverktøy og hvordan derivater kan bidra til å optimalisere handel, øke fortjenesten og begrense tap. Eksklusiv tilgang til hovedhandlerne og en-til-en-veiledning er bare tilgjengelig med pakken Inner Circle. Du kan også øve på Gap and Go-strategien. Alle moderatorene kaster inn hele dagen via lyd og tekst. Noen få ting som Warrior Trading-teamet ser på (men ikke alle) inkluderer:

Ross lærer også hvordan man kan handle penny-aksjer. Aksjesiden vår kan hjelpe deg med å forklare hvilke aksjer som er best egnet til dagshandel - til slutt du volum og volatilitet. Kjøpekraft, dagshandel er ikke en hobby eller en aktivitet som du kan gjøre en gang i blant hvis du er seriøs om å gjøre det for å tjene penger. Frilansskriving, oddsmonkey - Bruker alt det harde arbeidet med Matchet spill. Hans ærlighet gir ham troverdighet.

Unngå vanlige nye handelsmannsgruver Warrior Pro Denne pakken er for mer erfarne handelsmenn som forstår det grunnleggende om investering og handel og kan hoppe rett inn i dagshandel.

Jeg kunne virkelig ikke være mer takknemlig for Warrior Trading. Så det gjøres fremskritt, ikke den største grønne dagen jeg noensinne har hatt, men et par små grønne rygg mot rygg-dager er bra, bare å holde fremdriften her, slags tråkk av vann, men gjøre litt gevinster. Det er så mange svindelnettsteder og tvilsomme virksomheter som tilbyr store avkastninger, garanterte gevinster og andre lignende uetiske løfter. De sentrerer rundt fire handelsstiler:

Bygg Inn Denne Tweeten

De profesjonelle kjenner virkelig tingene sine. Jeg følger mange handelsmenn på Twitter, men jeg har ikke sett at en eneste handelsmann gir nivået på gratis pedagogisk innhold som Warrior Trading. Hvis han bare handler med en simulert tradingkonto, følte jeg at jeg ikke burde lære av ham.

De kan gi fordeler for langsiktige investorer, men de handelsrelaterte kostnadene er bare for høye til å gjøre denne typen kortsiktige investeringer lønnsomme. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange chatterom jeg har vært i med å skryte av store vinnere via e-post og twitter, men når du faktisk er i rommet er varslene så vage at du kanskje ikke engang skjønner at moderatoren tok stilling! Videre hevder Ross å forklare hvert av begrepene og hvordan han bruker dem i sin daglige handel som en del av dagshandlingskursene.

En næringsdrivende vil vite nøyaktig hvor mye de vil vinne eller tape, uavhengig av størrelsen på prisbevegelsen på den underliggende eiendelen.

Er Warrior Pro-pakken verdt pengene?

Den første måneden beskrives best som hans oppbygging av egenkapital og kr10 000 ved å avslutte januar, slik at han kunne handle større volumer. For potensielle daghandlere er Warrior Trading 100K Challenge ganske enkelt en erklæring fra Warrior Trading om at de har bevist hva andre bare fremdeles snakker om. Fordi chatrommet Warrior Trading alene koster kr197 for en måned, koster simulatoren kr127 for en måned, og startkursen vil koste 697 dollar ved å bruke kupongkoden til Warrior Trading. Billig kaufen, teurer verkaufen. Fremfor alt, hvis du ønsker en bedre forståelse av hvordan det er å være et premiummedlem, kan du alltid melde deg på deres kr200-dagers handelsutfordring. Denne økte bare 16%, 3. Vurdering Generelt 4. Han fokuserer på daglig støtte og motstandsnivå for å hjelpe ham med å vinne handler, og foretrekker å handle høyere enn gjennomsnittet volumbevegelser på grunn av nyhetsoppslag eller inntektsrapporter.

I tillegg til å gjennomgå de pusete detaljene i alle mytrades i 20 dager, vil vi også gjennomgå DINE handler som du vil dele med oss.

Warrior Trading Review: The Chat Rooms

For å være berettiget til refusjon: I tillegg lærer handelsmenn når de skal inngå en handel, når de skal avslutte, samt hva som skal til for å generere overskudd fra aksjemarkedet. Tjene, det anbefales at du blir med på ALLE nettstedene nedenfor som du er bosatt i, og at du må bekrefte e-postene du mottar etter påmelding, for å øke sjansene dine for å få betalt mer. Se videoen nedenfor for et eksempel på den daglige handelen. Trinn 1: forstå lingo, til tross for et globalt fall i transaksjoner, tiltrekker Forex seg en stor brukerbase fordi inngangsfeltet fortsatt er lavt (rundt $ 25) med gratis opplæring for å gjøre det. Når det gjelder handelsutdanning, tilbyr Warrior tre pakker: Ved å bruke tjenestene våre eller klikke på Jeg godtar, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For dette får du videoer, øvelser og sjansen til å få tilbakemeldinger og råd om din voksende kunnskap. Bitcoin og andre som Litecoin og Ripple er digitale valutaer som fungerer uavhengig av banker.

Etter å ha sett investeringene sine miste verdien på slutten av 2019-tallet, trodde Ross at han kunne oppnå bedre resultater ved å forvalte porteføljen sin selv. Kapittel 5 og 6. Husk at Ross brukte 6x margin på kontoen (noe som betyr at hver 100 dollar kan utnyttes for å gi kr600 kjøpekraft), noe som muliggjør raskere vekst. Jeg er ikke i tvil om at du kan bli en lønnsom handelsmann bare se på deres gratis innhold og være i chatterommet. Jeg tror at dette er en fin måte å starte.

Proprietære Handelsskannere

Alle tips og bøker og demokontoer som penger kan kjøpe er ingen erstatning for virkelig handel, sanntid og ekte penger. Det er hundrevis av meglere du kan velge mellom, og de gir alle handelsmenn en annen opplevelse. En-til-en aksje coaching med Stefanie selv kan kjøpes for mellom kr299 og kr1249.

Chatterommet og handelskursene som tilbys av Warrior Trading krever en betydelig forhåndsinvestering fra din side. Tilnærm deg alltid hver eneste handel med et rolig og rasjonelt sinn. Han er ansvarlig for det meste av læringsmaterialet og er veldig aktiv i chatterommene. Å forstå grunnen til at en bestand beveger seg er viktig fordi noen katalysatorer er sterkere enn andre!

Dette alene viser bevis på at Ross Cameron tjener penger på handel. Best for simulerte handler TD Ameritrade. Futures innebærer å forutsi om prisen på en vare eller aksje vil øke eller synke i løpet av en gitt tidsperiode. Jeg var nesten ikke med fordi jeg ikke kunne se om Warrior Trading var legitim eller ikke, og jeg ønsket å gjøre det så tydelig som mulig at dette samfunnet er den virkelige avtalen. Jeg la tusenvis av aksjer for 2 dollar. Vi anbefaler alle studenter i vårt dagskurs å handle inn en simulert tradingkonto mens de lærer nye strategier. Gruppebeskrivelse, sørg for å sjekke ut en 2 ukers prøveperiode. Tradenet beskriver seg selv som et live day trading akademi. Det er kraftig med kartverktøy, dynamiske overvåkningslister, varsler Det er mange handelsplattformer i India, men de beste blant disse plattformene er rangert som nedenfor:

Vil det være en oppdatering til denne Warrior Trading Review?

Resultatene av quizen vil lede brukeren mot den anbefalte utdannelsespakken og gi et personlig preg på hele prosessen. Ross oppnådde disse resultatene ved å handle sin strategi, som først og fremst er fokusert på handelsmoment. Nettstedet hevder å ha et online fellesskap med over 500 000 handelsmenn over hele verden og 5000 premiummedlemmer. Nevnte jeg at det er mye interaksjon?

Dette inkluderer Gap and Go-strategien, Momentum Trading-strategien og Reversal Trading-strategien. ”Hvis du tror på alt dette, har jeg en bro jeg vil selge deg. Boom, ikke dårlig. Trolling er ekstremt utbredt i online handelsbransjen. Mens han var på skolen studerte han arkitektur og ble dyktig til å tegne konstruksjonsdokumenter i AutoCAD. Utvid kunnskapen din, hvert valutapar har et anbuds- og anbudspris. Vet hva du vil:

 • Alle disse videoene er verdt å se på.
 • I momentum aksjehandel, ser handelsmenn etter en aksje med en nylig oppover stigende kurs momentum som i eksempelet med aksjesymbolet HOOK ovenfor og holde seg i posisjonen til momentumet eller trenden går i stykker og den handelsmannens stopptap forlater automatisk aksjen låses i en gevinst.
 • Gjennom årene har vi undervist tusenvis av studenter i våre live-seminarer og gjennom våre arkiverte innspillinger.
 • Det er verdt å merke seg at tjenesten deres ikke er en rask bli-ordning der du pumper inn litt penger og forventer rask avkastning.
 • Når det er sagt, kan det være noen mennesker der ute som kanskje ikke har fått den beste opplevelsen ut av systemet til tross for at de har investert sine hardt opptjente penger i det.
 • Med denne donasjonen håper Warrior Trading å gi studenter ved Dublin School de universelle datamaskinferdighetene som trengs for å realisere sine mål og opprettholde de valgte reiser, enten de er tradisjonelle eller ikke.
 • Det er tydelig at materialet ble laget av handelsmenn som har erfaring med å veilede andre kortsiktige handelsmenn.

Warrior Trading

Sammendrag av handelsresultater En enorm del av mantraet fra Warrior Trading er å forstå hvorfor du tjente et fortjeneste eller tap og nøyaktig spore fremdriften og veksten din som handelsmann. Han handler ofte med høyere profilaksjer som Tesla eller Facebook. Strategi, MomentumStrategy og Reversal Strategi. Det var akkurat det vi gjorde med Warrior Trading, og her er fakta du trenger å vite før du investerer med denne leverandøren. Hvis du vil ha hele firedelt kurset, koster det for tiden kr2997. Langt de fleste av dem som vurderer dette systemet tildeler det en 5-stjerners rangering.

15 Kapitler Fulle Av Kunnskap

Kurs- og indikatorpriser kan variere veldig fra kr20 til kr9000. Om ann c. logue, det viktigste er imidlertid at du må sette noen grunnregler for deg selv. Det har ikke noe å si om du har en kr2019 sykkel, du kan ikke sykle i sanden. Forex er en veldig populær form for handel, med milliarder som omsettes daglig. Du trenger en måte å finne aksjer å handle på. Dette kvalifiserer imidlertid ikke til å være nok en skandinavisk fly-by-night-type. Problemet, som for de fleste storfeoppringinger, er at prisen kan komme vekk fra deg virkelig raskt og tvinge til å jage. Jeg gir deg en kopi av skannerne jeg bruker for å søke i markedet, og jeg gir deg en skriftlig strategi som skisserer aksjekontrollisten min, inngangskrav, gevinstmål og exit-indikatorer. I et miljø der høyfrekvente handelsmenn som plasserer transaksjoner i millisekunder, må menneskelige handelsmenn ha de beste verktøyene.