23 Høyest Betalte, Ikke-telefon-hjemme-jobber I 2019

Selskapet ansetter for mange stylister å jobbe eksternt i bestemte byer over hele U. For å få den fulle informasjonen om en stillingsoppføring, må du registrere deg for kr14. Bli en nyhetsforfatter eller spaltist, det er en utmerket sjanse for at du har ett eller flere musikkinstrumenter som sitter på lager som ikke har blitt brukt på mange år. Hvor mye betaler online læringsjobber? Hvordan få tak i det:

Hilton har 5 100 hoteller over hele verden og over 69 millioner medlemmer. Imidlertid er ikke alle muligheter til å jobbe hjemmefra skapt like. Automattic ansetter for tiden for over et dusin stillinger i ingeniør-, forretnings-, produkt-, markedsførings- og supportavdelingene. De aller fleste av disse jobbene krever ingen spesielle grader eller utdanning.

 • Et webkamera er nesten alltid nødvendig, slik at du kan lære engelsk til ikke-engelsktalende.
 • Mens lønnen varierer, kan virtuelle assistenter vanligvis belaste mellom kr15 og kr75 i timen.
 • Når du jobber på et kontor, kan du spørre sjefen din om detaljene i den kommende presentasjonen når du ser henne på selskapskjøkkenet.
 • Du kan tjene mye penger som forfatter, jeg vet det fordi jeg har intervjuet Holly Johnson som tjener OVER kr200 000 per år som frilansskribent.
 • ”Som et resultat kan arbeidere føle seg koblet og mindre verdsatt enn folk som er fysisk på kontoret.

På noen måter er denne jobben som frilansskriving, ved at ferdighetene og bakgrunnen du bringer til bordet vil avgjøre hvor mye du får betalt og hva slags prosjekter du kan forvente å lande. Referanser/arbeidsprøver etterspørres. Mange av disse mulighetene er for tospråklige arbeidere som snakker engelsk og fransk. Lønnen kan gå opp til kr25 per time. Vær oppmerksom på at dette bare gjelder sensitiv informasjon, som definert ovenfor. Heldigvis er kvaliteten på listene vel verdt den lille prisen. Vi er her for deg hvert trinn på veien med et dedikert styliststøtteteam, og både online og personlig trening. Deres nåværende åpninger inkluderer kundeservice, teknisk support, bildemerking, adminassistanse, datainnføring og mer.

Men ikke alle store bedrifter har noen til å administrere sine sosiale mediekontoer, og det er grunnen til at flere individer har begynt å markedsføre seg som ledere i sosiale medier og hjelpe bedrifter med å utvide sine nettbaserte følger og utvide rekkevidden. Hvis ikke, sjekk ut FlexJobs. Veiledere, som er uavhengige entreprenører, må forplikte seg til minst 5 timer per uke. Dette selskapet ansetter oversettere, lingvistikk og evalueringer av søkemotorer til å jobbe online. De ansetter også sykepleiere, men det vil være opplæring på stedet før du jobber hjemmefra. Beste meglerkontokontoer med lav avgift, barron's er et varemerke for Dow Jones & Co. Denne verdensomspennende hotellkjeden ansetter hjemmearbeidere som reservasjonsagenter og koordinatorer for kundebehandling. Spark av livet ditt som korrekturleser ved å sjekke ut dette gratis verkstedet som heter Lær de ferdighetene du trenger for å starte ditt frilans. Bedrifter som tilbyr eksternt arbeid bryr seg mest om hva teammedlemmer produserer - ikke om de er i samme rom sammen.

Har du gode skriveferdigheter, et øye for detaljer og en relativt god beherskelse av det engelske språket? Jobb hjemmefra er der ute, men du kan finne at mange av dem involverer å bruke en telefon. Annet enn det er resten lett peasy. Cib - fx salg - analyst / associate, avtalen er hovedkontor med egenutviklede handelsselskaper London ved bruk av statistikk i aksjemarkedet i. Du kan se hele intervjuet i artikkelen om hvordan jeg blir korrekturleser.

Hvis du er baker, kan du selge varer til venner, naboer, online eller på lokale bondemarkeder.

Stemmeskuende Jobber:

Eksempel på jobbtitler hos Tuft & Needle: Hvis du søker en mer fleksibel arbeidsplan på det nye året, er det perfekte tidspunktet å følge det du vil. Det mest populære crowddsourcing-nettstedet for å komme i gang som dataregistreringsansvarlig er Clickworker. MetroParent søker erfarne frilansforfattere for å lage innhold om foreldresaker, barn, tweens, familiereiser og lignende. Det er virkelig en fin måte å tjene ekstra penger fordi du kan jobbe så mange eller så få timer du vil. Du må ta språktester og levere skriveprøver.

 • Som virtuelle assistenter, kan korrekturlesere finne jobber med nesten enhver bedrift som publiserer innhold på nettet.
 • Det er viktig å vite hvordan du kan luke gjennom dette arbeidet fra hjemme-svindel, slik at du ikke kaster bort pengene dine eller tiden din.

Beste Jobb Hjemmefra Etter Kategori

En begrenset ansvarsselskapsregistrering vil gi beskyttelse og en forretningsstruktur for frilanskarrieren din. Hvis du er Internett-erfaren og vet hvordan du kan skille hva som gir anerkjente kilder, kan denne jobben-fra-hjem-jobben være en god passform for deg. 00 per time med et minimumsforpliktelse på 20 timer per uke. Den enkleste måten å komme i gang med dette arbeidet hjemmefra er å ta et kurs som lærer deg grunnleggende (og avanserte) Facebook-annonsestrategi. Vi vil gjerne høre fra deg om du ønsker å utforske denne fantastiske muligheten!

Start en blogg Blogging bør være nr. 1 på denne listen fordi det er det jeg gjør og jeg ELSKER den, men jeg forstår at den ikke er for alle. På den ene siden er det bra å jobbe for deg selv fordi du har mer fleksibilitet og frihet. Du kan også ha muligheten til å selge dem etter at de har kjøpt introduksjonstilbudet. Vi vil ikke bruke din sensitive personlige informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i denne policyen, med mindre vi har fått ditt samtykke.

Mange begynner å lure på, er det mulig å finne en jobb-hjemme-jobb som ikke krever gebyr?

Bli En Ekspert

Og telekommunikatorer på halvtid fikk 11 dager i året tilbake ved å jobbe hjemmefra. Må være lokalisert innen 35 miles fra et treningssamtalesenter i Portland, Maine eller Lewiston, New Hampshire. Selv om det ikke er en allomfattende liste, er de ni jobbene ovenfor gode ideer for å starte en hjemmebasert karriere. Hold kontakten, vurder å bruke BIP38 for å sikre papirlommeboken med et passord. Nettstedstesting lar deg evaluere og gi tilbakemelding på en rekke nye nettsteder og design. Ideen har spredd seg til alle slags forretningsmodeller. Å jobbe eksternt gir InVision-teammedlemmer forfatterskap over livene sine på en måte som mange ikke kan ha hvis de jobber med en tradisjon desk-jobb. Vurder å jobbe hjemmefra som reisebyrå og nyt fordelene. Lønnen avhenger av oppgavene du jobber med.

Bedrifter vil vite hvor enkle nettstedene deres er å bruke, og informasjonen du gir dem om prosessen er ekstremt verdifull. Å ha et bedre basseng med talent var virkelig viktig, og egentlig den viktigste grunnen til at vi valgte å gjøre alt som ble distribuert. Som sådan, hvis dette er lovområdet ditt, kan du angivelig tjene mellom kr112 og kr121 per time. Alle de nedenfor nevnte selskapene ansetter i forskjellige land, men ikke alle disse legitime arbeidene fra hjemmet jobber ansetter akkurat nå. De mest etterspurte lærerne akkurat nå er K-12 ESL (engelsk som andrespråk) lærere. Det er her vi kommer inn.

Som Henry + Horne-ansatt er du ikke der bare for å kaste ut selvangivelser eller tilsynsrapporter så raskt som mulig. En bloggers lønn avhenger helt av sin nisje, publikum og hvor dyktige de er på å markedsføre enten sine egne produkter eller noen andre. To til tre års erfaring fra reisebransjen er påkrevd. Nettledere kan ofte velge sine egne timer, noe som kan gi mye fleksibilitet.

9 Ting Du Aldri Bør Legge Igjen I Bilen

Heltidsansatte får fordeler som PTO og rabatter på ansatte. Nåværende åpninger er på heltid. Med denne metoden var jeg i stand til å lande en skrivejobb som betalte over kr2019 i løpet av noen uker. Alt du trenger er en Internett-tilkoblet datamaskin, og du kan være en virtuell assistent hvor som helst. Det er også grunnen til at det er vanskelig å finne solide data om hvorvidt folk er mer produktive hjemme eller ikke.

Arbeidsløsninger

Et varsel: En strategi som fungerte bra for meg var å inkludere en tilpasset video i forslaget mitt. Den ene lenken tar deg til gjennomgangen av det selskapet, og den andre tar deg til siden du trenger for å registrere deg. Personalpersonell er tilgjengelig for spørsmål. Hubstaff er et helt eksternt team som er distribuert over hele kloden, de har for tiden åpninger i sine markedsførings-, utviklings- og kundeserviceavdelinger. Enda bedre var den nasjonale medianlønnen for webutviklere kr66.130 i 2019, med de 10% som i gjennomsnitt tjente kr119.550. TeleReach har en A + -vurdering med Better Business Bureau. Siden UPS-hendelsen har jeg nådd ut mer til kolleger via IM og vil legge ut søte bilder av den nye valpen som kollegaene mine kan se på Yammer.

Hvert år på HubSpots innholdsteam, jobber hele teamet eksternt i en uke. Konklusjon om alternativstrategier for inntekt, faktisk tjente han langsomt penger med å handle det konservativt til aksjen nærmet seg 35 i september 2019. De fleste av oss har på et tidspunkt fantasert om å slutte med den 9-til-5 kontorjobben for å jobbe fra komforten av en sofa. Hver oppføring forklarer hvem som kan søke, betale informasjon og annen relevant info hvis jeg kunne finne den.

Men siden flere bedrifter opererer på nettet, kommer stadig flere av disse jobbene til kundeservicearbeidere som jobber hjemme.

Teknisk Support Spesialist

Veien rundt dette er å fungere som hjemmekontoret ditt er i sentrum av et faktisk kontor. Scoping er et begrep som brukes om lovlig transkripsjon, der jobben er å redigere utskrift av rettsreportere. Takket være vår innovative tilnærming til direktesalg og en talentfull salgsstyrke, vokser selskapet vårt. Dette testforberedende selskapet ansetter noen ganger for eksterne arbeid-hjemme-lærerstillinger.

Hilton

Onlinejobber med Lambda skole inkluderer instruksjons- og rådgivende stillinger. Ved å registrere deg for deres program samtykker du i å belastes i underkant av kr50 per måned! ETC gir inngående programmuligheter for elever på videregående skoler over hele verden til å studere på en amerikansk videregående skole og bo sammen med en amerikansk familie. Virtuelle sykepleiere bruker internett for å overvåke vitale tegn, koble til virtuelle kommandosentre for å kommunisere med leger, gi råd til pasienter på nettet og utføre andre lignende oppgaver. Du kan tjene en anstendig levekostnad (angivelig mellom kr20.000 og kr95.000) bare ved å gjennomgå produktene du bruker daglig. Det er mange ting å like ved denne etterspurte muligheten:

TTEC ble grunnlagt i 1982 og har i dag over 49 000 ansatte over hele verden. AccountingDepartment. Må ha en sterk transkripsjonsbakgrunn, en vilje til å lære og en god arbeidsmoral. Hvis du har en evne til å bake eller lage mat, så gjør lidenskapen din til en sidevirksomhet. Instacart - Les Instacart-gjennomgang - Betal ukentlig for å handle og levere matvarer til folk som trenger dem. Dette kan enkelt settes opp ved å google statlige krav og søknadsprosess. Basecamp består for eksempel av rundt 50 ansatte over 32 byer rundt om i verden.

Apple og Disney splittes, mens AT&T får det fra alle kanter

Pearson er et av disse selskapene. Det er viktig å huske på at de fleste hjemmearbeidene ikke er noen måte å bli rik på. de fleste mulighetene betaler bare nok til at du kan supplere en eksisterende inntekt. Ekspertarbeid er vanligvis ikke-telefon. Du kan tjene mer penger ved å sette dine egne priser og oppsøke de høyt betalte klientene.

Truexs råd:

Tester tar rundt 15-20 minutter (du trenger en Mac eller PC + mic). Vi bruker en rekke sikkerhetstiltak, inkludert kryptering og autentisering, for å opprettholde konfidensialiteten til din personlige informasjon. Lønnen er per prosjekt og gjennomsnitt kr10- kr15 per time.

Fire takeaways på Trumps nye Medicare Executive Order

Nedenfor vises noen vanlige eksterne roller du kan finne på de to nettstedene: I tillegg vil nettsteder som Swagbucks og InboxDollars betale deg for å utføre små oppgaver som å se på videoer, ta undersøkelser, prøve ut tilbud og søke på nettet. Til slutt, når porteføljen din er fullført, kan du begynne å finne arbeid på Upwork, Freelancer eller et hvilket som helst antall lignende nettsteder. Du kan ikke bare kaste opp en ny blogg og forvente å begynne å tjene tusenvis den første måneden. Det er også store helseforsikringsselskaper som Aetna og UnitedHealth Group som gjorde årets rangeringer. For eksempel læres ikke fjernarbeidere ofte hvordan du konfigurerer en telefonkonferanse eller videosamtale.

Og det er ikke-telefonarbeid. GRATIS sjekkliste ønsker å tjene opptil kr40/HR-arbeid fra hjemmet? Å starte din egen blogg er relativt enkelt. Å ha en bachelorgrad i alle felt og formell eller uformell undervisningserfaring teller.

Upwork er et flott sted å begynne å finne konserter, eller du kan gjøre ting på gammeldags måte: På dette gratis minikurset viser mange tiders scopist Linda Evenson deg hvordan du kan tjene en heltidsinntekt ved å jobbe bare deltid som scopist. Grunnlønnen er rundt kr18 per time, og de leier bare noen stater i USA. Husk å planlegge et videointervju etter at du har fullført søknaden. Hvordan vi fant de beste nettstedene for aksjehandel, utover de 60 malene, kan du også lage din egen portefølje og velge investeringene dine for å målrette dine økonomiske mål og interesser. Produktinformasjon, bekreftet kjøp:. Betalingen er kr10 og mer per time. Transkribering lar deg tjene penger ved å konvertere lyd- eller videofiler til tekst.

American Express

Du må ta en vurdering når du søker, som inkluderer skriftlige og muntlige spørsmål og en egnethetsprøve. Techtrader, så hvordan komme deg videre på Wall Street? De ansetter globalt, og lønnen er rundt kr10 per time. Vi gir muligheter for sysselsetting og stipend til kvinner i Uganda som jobber for å forfølge drømmene sine og overvinne fattigdom.

Gladiator

Hvor mye du tjener, avhenger av en rekke faktorer, inkludert hvor praktisk du er i opprettelsesprosessen (jo mindre arbeid du gjør personlig, jo mindre gevinstmargin), hvor mye du bruker på promotering, og om du går forbi eller ikke postkostnadene og andre tilfeller til kundene dine. Videre lesning, er tid en faktor? Pearson - Les Pearson Review - Åpent for USA og personer som er autorisert til å jobbe i USA. Det er bare så mye talent tilgjengelig lokalt.

Økningen kommer etter hvert som teknologien forbedres og arbeidssøkere i et historisk stramt arbeidsmarked krever mer fleksibilitet - og arbeidsgivere innser fordelene ved å kunne ansette mennesker som bor hvor som helst. Høres interessant ut? Ingen skyggefulle MLM-ordninger. Lønnen er mellom kr0. Ingen forhåndskostnader eller bakgrunnssjekk.

Hvem Vi Er

Dette transkripsjonsselskapet online samarbeider med over 65 000 juridiske kunder, myndigheter, rettshåndhevelse og privat sektor. Mange av selskapets WFH-stillinger er for sykepleiere som kan besøke pasienter hjemme, men andre muligheter inkluderer kontraktsjef, Medicaid-spesialist, revisor, analytiker, konsulent og medisinsk-koderstillinger. I mellomtiden, hvis du bestemmer deg for at du trenger å tjene raske kontanter i stedet for å søke om å være en ekstern arbeider, må du huske å sjekke ut listen vår over enkle måter å tjene ekstra penger akkurat nå. Ansvarlig for å opprettholde positive kundeforhold ved å adressere alle typer produktrelaterte bekymringer, inkludert: Nettsteder som Care. Det burde ikke komme som noen overraskelse, med tanke på at bokførere er avgjørende for alle små bedrifter. Avgiften kan være mellom kr10 og kr20 per time, avhengig av prosjektet.

Med den verdifulle ferdigheten til å snakke to språk, er lønnen vanligvis høyere enn andre inngangsnivåer i dette rommet.

Du kan tjene kr500 - kr1000 per uke "garantert". Arbeidet innebærer å lytte til og skrive opp diktat fra leger. Selv om det ikke er noe gebyr, må transkripsjonister eie en bestemt type programvare. Lær å handle for deg selv, bruk data i fanene Teknisk analyse og diagrammet for å validere Trend Score. Dette selskapet sysselsetter eksterne arbeidere i de fleste områder av USA.

Du kan også konsultere virksomheter om hvordan du bruker et nytt program eller hvordan du blir mer miljøvennlig. Dette varierer betydelig og avhenger av hvor mye arbeid du er villig til å legge ned, men Jessica fra Selling-familien tjente over 100.000 dollar i overskudd etter sitt første år som en heltids Amazon-selger. Til å begynne med kan det være en kamp, ​​men blogging kan gi deg gode resultater hvis du holder på med det og jobber med de riktige strategiene. AmEx er selvfølgelig hensynsfull din økonomi også; fordelene deres er komplette med å pendle refusjon, avtaler og rabatter eksklusivt for American Express-ansatte, skolepenger, helsebesparende/fleksible utgifter, programmer for ansatte som nærmer seg pensjon og betalt foreldrepermisjon. Før du søker:

Div. Jobbe hjemmefra ikke-telefonjobber

Som sådan tildeler de instruksjoner som folk kan følge for å sjekke nettstedet sitt. Eksterne jobber i salg øker; sektoren overgikk utdannelsen som det tredje mest representerte karrierefeltet for første gang noensinne, med selskaper som Hibu, Enterprise Holdings og Philips. Det er mange måter du kan legge inn data og jobbe hjemmefra, selv om dette er en jobb hjemmefra der du må være forsiktig med jobbtilbud. 50 per time der TPV-agenter kompenseres per samtale. Du må kunne skrive minimum 70wpm. Arbeid hjemmefra er den hellige gral ved å tjene ekstra penger. Hvor mye du tjener vil avhenge av hvor mange barn du har omsorg for hver dag og omfanget av omsorgen du gir.

Som takk vil du få en liste med 15 selskaper som nå ansetter for online jobber.

Le-Vel bruker ingredienser av førsteklasses kvalitet.

Dell

Mer om Amazons eksterne jobber via denne lenken. I tillegg er det viktig å legge ned litt arbeid for å skrive og legge ut oppføringene dine. Ifølge Glassdoor tjener funksjonærer som oversetter i gjennomsnitt kr53K- kr59K. Hvordan investere i evian water, så dine tradisjonelle IRA-, ROTH-, SEP-, Rollover- eller SIMPLE-planer er alle gratis. Anbefalte innlegg, 00) - ISM-NMI-indeksen forventes å falle til 54. Selv om dette bare er ekstra penger eller vanlige Amazon-gavekoder, er det mange oppgaver du kan gjøre for å tjene daglig - alt fra betalte undersøkelser til å se videoer.

Det selvlærte kreative geniet. Hovedkvarter er i USA, men de har også utenlandske kontorer i Europa og Sør-Amerika. Du kan også tjene penger på sponsing, fra kr500 til hundretusener, ifølge Slate. Arbeid hjemmefra kan du finne under nøkkelordene "fjern" eller "virtuell", og stillinger kan være oppført som "Bedriftsreiseagent" eller "Reisekonsulent". I følge Bureau of Labor Statistics var medianlønnen for nettutviklere i 2019 i underkant av kr68 000 per år. Å jobbe hjemme er en drøm for mange, og takket være teknologi blir den drømmen til virkelighet for flere mennesker enn noen gang.

Vennligst se vår informasjonspolicy for ytterligere informasjon.

Det er ingen jobber i Floridau0026amp; q = work At Home

7 prosent av statens arbeidsstyrker telekommuterer på heltid, en lavere andel enn 19 andre stater, ifølge FlexJobs. Klikk her for å få satt opp din gratis Le-Vel-konto! En sosial mediesjef kan hjelpe med innholdsmarkedsføring, PR, sosiale medier strategi og kommunikasjon.

Borgermester i Minnesota reagerer på video av tenåringens arrestasjon

Bli en agent på NexRep Marketplace! Det er mange organisasjoner som trenger noen til å administrere sine sosiale mediekontoer, og noen kan til og med ønske at du fullstendig utvikler en strategi for sosiale medier for dem. Jeg har kanskje til og med danset pilken. Det er vanligvis eksterne roller som tilbys i forskjellige avdelinger, inkludert kontoadministrasjon, salg, markedsføring og IT. Zapier er et eksternt teknologiselskap som ofte ansetter kundesupportagenter i USA og internasjonalt. Du har sannsynligvis brukt eller i det minste hørt om en av appene Automattic har produsert. 50 - kr60 per time.

Det er en av de beste måtene å tjene ekstra penger på siden. Vi sparer penger på kontorlokaler og alle problemer som følger med det. Ikke glem å registrere deg for å få et GRATIS ekstra kontant nyhetsbrev også. Du kan få betalt en gang i uken via Paypal. Bestem deg for hvordan du lagrer bitcoin, det er tross alt pengene dine, og du bør være den som skal gjøre din egen undersøkelse om kryptovalutaene du planlegger å investere i, ikke noen tilfeldige, selvutnevnte kryptoekspert på sosiale medier. Når du har lastet opp et bilde, kan det kjøpes om og om igjen. Hva liker du å lese om? Det er her en sosial mediesjef kommer inn.

Eller kanskje du bare trenger en grunn til å komme deg ut av huset. De ansetter sykepleiere eksternt for å håndtere saksbehandling, autorisasjon for behandling og pasientopplæring. Rundt 14 medlemmer velger å jobbe ut fra selskapets hovedkvarter i Chicago; alle står imidlertid fritt til å jobbe hvor de vil. Amazon, VIPKID og UnitedHealth Group var blant de ti beste selskapene som tilbyr det største antallet eksterne jobber som ble lagt ut i 2019.

Begynn å søke i DAG!

Online Writer

Alt du trenger er noen etterutdanning, relevant erfaring og en portefølje av vellykkede nettsteder du har bygget og administrert. For å hjelpe deg med å velge den riktige, se listen nå. Å jobbe en hjemme kundeservicejobb betaler vanligvis mellom kr8 til kr15 i timen, avhengig av ferdigheter og erfaring. Sjansen er stor for at du har opplevd folkemengdemarkering tidligere, ettersom det er forretningsmodellen til selskaper som Uber og Lyft. Korrekturlesere er behov, det vet jeg fordi jeg bruker en selv. De fleste jobber innebærer å ringe og motta kundesamtaler fra hjemmet ditt.

Kjører ærend - Gjør leveranser

Søker en ekstern livsstilsforfatter på deltid for å bidra med rapporterte stykker, informative lister og tidsriktige nyhetsbriefer som dekker teknologi, sosial rettferdighet og menneskerettigheter, identitet og feminisme. Etter at profilen din er godkjent, er du klar til å starte en blomstrende online veiledningskarriere! Det gir akutt omsorg, hjemmehelsetjenester, munnhelsetjenester, energieffektiv belysning, samtidskunst, klokker og smykkeløsninger. Mens kravene varierer etter jobb, trenger du noen grunnleggende: Du kan lære mens du går og ta det i din egen hastighet. Evaluering av søkemotorer hjelper søkemotorer til å fortsette å være et pålitelig sted å finne informasjonen du leter etter raskt. Imidlertid er det mye du kan lære av å bruke litt tid på faktisk. Selv om mange medisinske transkripsjonister er selvstendig næringsdrivende, finner mange jobber gjennom sitt lokale sykehus, lege eller samfunnsskole eller yrkesskole.

I det første virksomhetsåret tjente Tuft & Needle over 1 million dollar i omsetning. Denne enorme leverandøren av utdanningstjenester tilbyr muligheter for lærere og instruktører, og annonserer også noen ganger eksterne jobber innen markedsføring og kundetjenester. Hver test tar vanligvis rundt 15 til 20 minutter. Med de dramatiske endringene i sysselsettingslandskapet de siste årene, er det flere som leter etter reelt arbeid fra hjemmejobber og frilansstillinger.

 • Toptal samsvarer med talentkravene dine med frilansere i nettverket deres, og deretter jobber du først med dem på en risikofri prøveperiode.
 • Imidlertid kan du også finne lister som tilbys av lokale virksomheter i din lokale avis.
 • I følge Bureau of Labor Statistics gjør de fleste oversettere arbeidet sitt hjemme, og ofte under stramme tidsfrister.
 • Smith har automatisert mesteparten av virksomheten sin og jobber med det på deltid, og fortjenesten hennes kan variere fra et par hundre dollar på noen måneder til over 10.000 dollar rundt jul.
 • De fleste jobber er på deltid og lønnen er rundt kr10-12 per time.
 • Det er helt gratis.

Verksted

Review - Open for US. Finn ut hva FlexJobs har å si om telearbeidingsjobbene på Xerox her. De fleste klientselskaper krever at søkere gjennomgår en omfattende bakgrunn og kredittsjekk som vanligvis koster kr65. Noen advarsler og tips, da vi hørte folk fortelle at de fikk cryptohopper26. Fortsatt er det så mange unike muligheter til å lande fjerntranskripsjonsarbeid. Siden de fleste stillinger får opplæring på jobben, har vi byttet ut "Treningsressurser" -delen med en "Jobbressurser" -delen på slutten av hver oppføring.